Δρ. Ευάγγελος Βενέτης, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου – ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ – Ν. Ιωαννίνων.

 

Σήμερα η Ήπειρος μαζί με την ερήμωση αντιμετωπίζει την έλλειψη οράματος της περιφερειακής κι ευρύτερα τοπικής αυτοδιοίκησης. Παγιδευμένη στην ρουτίνα υλοποίησης του ελάχιστου έργου και χωρίς να σκέφτεται τρόπους για να φέρει την ανάπτυξη, η απερχόμενη περιφερειακή διοίκηση Ηπείρου έχει καταστεί παρωχημένη για το μέλλον του τόπου. Ανεπαρκής την εύρεση επενδυτών που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα αναστρέψουν την πορεία ερήμωσης της Ηπείρου, η παλαιά περιφερειακή τάξη πραγμάτων συνεχίζει να αδρανεί.

Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα με στοχευμένα χρηματοδοτικά προγράμματα για τον εκσυγχρονισμό, την επέκταση, την εξαγωγική δραστηριότητα. Με υποδομές για φθηνή ενέργεια και μείωση του κόστους παραγωγής μέσα από πρωτοβουλίες κοινωνικής οικονομίας. Για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από το μοντέλο της  Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας. Για την προσέλκυση των νέων επιστημόνων, ώστε να μπορούν να ζουν και να εργάζονται στον τόπο τους.

Η Ήπειρος χρειάζεται νέες πολιτικές προοδευτικές δυνάμεις που θα αλλάξουν τα πράγματα για την αναγέννηση της πατρίδας μας. Χρειάζεται ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και είναι σε θέση να χαράξουν και να υλοποιήσουν πολιτική τόσο σε σχέση με την κυβέρνηση των Αθηνών όσο και τις Βρυξέλλες κι ευρύτερα. Η πρόοδος σε τοπικό επίπεδο περνάει μέσα από την παγκοσμιότητα των διεθνών οικονομικών σχέσεων. Η Ήπειρος πρέπει να ενταχθεί στο διεθνές γίγνεσθαι σε οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο. Το άνοιγμα την πρόοδο θα φέρει την αναζωογόνηση που χρειάζεται ο τόπος. Η περιχαράκωση στο ελάχιστο των στόχων και σε τοπικό επίπεδο οδηγεί την Ήπειρο σε αργό θάνατο.


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου