Ζηκόπουλος Σταύρος.Υποψήφιος Δήμαρχος στο Πωγώνι.Ομιλία και διάλογος στον Παρακάλαμο την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 με τους συμπατριώτες μας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Σταύρος Ζηκόπουλος θα μιλήσει αλλά και θα κάνει ένα ειλικρινή διάλογο με τους κατοίκους του Παρακαλάμου.Μια περιοχή που την γνωρίζει τόσο καλά αφού είναι μόνοιμος κάτοικος Πωγωνίου (Μαζαράκι).Θάλω να ακούσω με τα ίδια μου τα αυτιά για ακόμη μια φορά όλα αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν επί σειρα ετών τον Παρακάλαμο μας τόνισε στην Ιστοσελίδα μας ο κ.Ζηκόπουλος μετα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μαζί του.Εάν πονούν οι κάτοικοι του χωριού πονάω κι εγώ αφού είμαι μόνοιμος κάτοικος της περιοχής και τα βήματά μου πάντα με φέρνουν στην πλατεία αυτού του χωριού.Του Παρακάλαμου.Και συνέχισε ο κ.Ζηκόπουλος,έτσι με τον απλό και αυθόρμητο τρόπο που τον διακρίνει.Ένα χωριό Χάρη μου όπως συνηθίζει να με αποκαλεί με τεράστια ιστορία που θα έπρεοε να είναι ανάμεσα στα μεγαθήρια ονόματα της ελληνικής ιστορίας όπως περιγράφουν οι ιστορικοί για την ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου.Περπατώ στους δρόμους του χωριού και τα σοκάκια του και αισθάνομαι πώς ακούω ψίθυρους όλων των Καλλιτεχνών της παραδοσιακής μας μουσικής που έβαλαν ένα λιθαράκι στο να παραμείνει η παράδοση και ο πολιτισμός μέσα από τα Πολιτιστικά δρώμενα στην περιοχή και όχι μόνο.Αυτά και άλλα πολλά Χάρη μου θέλω να κουβεντιάσω για άλλη μια φορά με όλους τους συμπατριώτες μου στον Παρακάλαμο.