Πανπωγωνισιακή Ομοσπονδία: Θα παραμείνει η Τράπεζα Πειραιώς στο Δελβινάκι ώς έχει;

 

Αναμένουμε για το τι θα ισχύσει στην πραγματικότητα...

 

Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου της Πανπωγωνισιακής Ομοσπονδίας.

"Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου μετά τις έντονες αντιδράσεις της για την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να προβεί σε διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματός της στο ακριτικό χωριό Δελβινάκι του ν. Ιωαννίνων και την συγχώνευσή του με το υποκατάστημα του Παρακάλαμου, βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη που είχε το θέμα αυτό.

Η Ομοσπονδία μας, μετά από παρέμβαση της βουλευτού Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας (και πρώην βουλευτού Ιωαννίνων) κας Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου, έλαβε την δέσμευση από την Διοίκηση της Τράπεζας ότι θα διατηρηθεί η λειτουργία του ΑΤΜ και ότι υπάλληλος της Τράπεζας θα μεταβαίνει στο χωριό δύο φορές την εβδομάδα για να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων σε τραπεζικές συναλλαγές.

Ως εκ τούτου, η Ομοσπονδία μας μέσω του Προέδρου της κ. Γρηγόρη Άρμπυρου ευχαριστεί θερμά τόσο την κα Ασημακοπούλου όσο και τον κ. Μεγάλου ο οποίος αναγνωρίζοντας την ακριτική τοποθεσία της περιοχής και με σεβασμό στους κατοίκους της προέβη σε μια λύση που είναι επωφελής και για την Τράπεζα αλλά και για τους συναλλασσομένους". 

 

Εκ της Γραμματείας της Ομοσπονδίας


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας