Έγκριση 39.680 € από το «Πράσινο Ταμείο» για «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων»

Σε συνέχεια της ένταξης του έργου με τίτλο “Υποδομές ηλεκτροκίνησης – Ηλεκτρικά οχήματα – Σταθμοί φόρτισης του Δήμου Ζηρού” στον Άξονα Προτεραιότητας “Περιβάλλον”, του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” προϋπολογισμού 498.920, 71 € την οποία ενέκρινε πρόσφατα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, και βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης, θετική απόφαση Ένταξης, έλαβε από το «Πράσινο Ταμείο» και η Β’ πρόσκληση του προγράμματος «Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)». Αφορά στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2021».

Για τον Δήμο μας εγκρίθηκε το ποσό των 39.680 €.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος έχει εξασφαλίσει την προμήθεια έξι ηλεκτροκίνητων οχημάτων (2 μικρών και 4 μεγάλων) και έξι φορτιστών, που θα ενισχύσουν καθοριστικά τις υπηρεσίες και θα αναβαθμίσουν τον στόλο των οχημάτων.

Πρόκειται για:

Δύο (2) οχήματα τύπου SUV

Δύο (2) μικρά Ι.Χ.

Ένα (1) όχημα τύπου VAΝ μεταφοράς προσωπικού

Ένα (1) φορτηγό με κλαδοτεμαχιστή/θρυμματιστή.

Με το συγκεκριμένο έργο ο Δήμος Ζηρού, έκανε ένα ακόμη βήμα προς μία νέα σύγχρονη εποχή η οποία απαιτεί τη χρήση ενέργειας φιλικής προς το περιβάλλον με θετική συμβολή στη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μέσω της μείωσης των εκπεμπόμενων ρύπων. Παράλληλα μέσω της καταναλισκόμενης ενέργειας, επιτυγχάνεται μείωση και στο κόστος χρήσης των οχημάτων.

 

 

 

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου