Συμβασιοποιήθηκε και ξεκινά άμεσα το έργο «Διευθέτηση –οριοθέτηση ρεμάτων στον οικισμό Τύργια» συνολικού προϋπολογισμού 1,26 εκατ. ευρώ.

 

Στην τελική ευθεία μπήκε η υλοποίηση του έργου «Διευθέτηση – οριοθέτηση ρεμάτων στον οικισμό Τύργιας της Κοινότητας Κρανέας» καθώς υπογράφηκε η σύμβασή του και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.

Τη σύμβαση συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής με τον κ. Πουλιάνο Σωκράτη εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας με την επωνυμία «Σ. Πουλιάνος & ΣΙΑ Ε.Ε».

Το έργο το οποίο έχει προϋπολογισμό μελέτης 1.260.000 ευρώ, εντάχθηκε και θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014 -2020» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

«Η ανάγκη για την αντιπλημμυρική προστασία στον οικισμό Τύργια είναι ένα σημαντικό έργο, ζωτικής σημασίας, καθώς κάθε φορά που είχαμε έντονα καιρικά φαινόμενα δημιουργούνταν σοβαρά προβλήματα. Αιχμή της πολιτικής και του στρατηγικού μας σχεδιασμού αποτελεί η πρόληψη από φυσικές καταστροφές. Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα, το είχαμε θέσει εξαρχής στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας. Μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου εργαζόμαστε καθημερινά και προχωράμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να υλοποιηθούν κι άλλα ανάλογα έργα υποδομής που προστατεύουν τους πολίτες, τις περιουσίες τους και τις καλλιέργειες» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.

 

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου