Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου: «Βελτίωση υποδομών στην περιοχή Ελευθεροχωρίου Φιλιππιάδας» προϋπολογισμού 380.000 ευρώ.

 

Μεταξύ του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας Αστική Κατασκευαστική Α.Ε. κ. Χρήστο Παπάζογλου υπογράφηκε σύμβαση για το έργο: «Βελτίωση υποδομών στην περιοχή Ελευθεροχωρίου Φιλιππιάδας».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014 -2020» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 379,031 ευρώ.

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της περιοχής. Θα κατασκευαστεί Παιδική χαρά, θα γίνουν εργασίες ανάπληασης της Πλατείας, αποκατάστασης του γηπέδου 5Χ5, αλλά και εγκατάστασης φωτισμού.

«Ένα ακόμη έργο που έχει στόχο την αναβάθμιση της περιοχής του Ελευθεροχωρίου Φιλιππιάδας μπήκε στην τελική ευθεία υλοποίησης. Αξιοποιώντας κάθε προσφερόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, συνεχίζουμε τα έργα αναβάθμισης κάθε γωνιάς της πόλης της Φιλιππιάδας αλλά και κάθε Κοινότητας του Δήμου» σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου