Σε πνεύμα άριστης συνεργασίας πραγματοποιήθηκαν οι δύο συναντήσεις σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό, με εκπροσώπους συλλόγων και

φορέων για τον καταρτισμό του προγράμματος καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Δήμο Ζηρού

Ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γκάρτζιος, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο Δήμος θα είναι αρωγός στις εκδηλώσεις σας με κοινό στόχο τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Πιστεύουμε στις συνέργειες συλλόγων και Δήμου αλλά και ανάμεσα σε συλλόγους όπου αυτό είναι εφικτό».

Όπως ανέφερε, ο Δήμος θα διαθέσει καρέκλες, πατάρι, θα αναλάβει τον καθαρισμό των χώρων, ενώ θα δοθούν και επιχορηγήσεις στους συλλόγους ανάλογα με τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων πήραν τον λόγο εκπρόσωποι όλων των συλλόγων που ήταν παρόντες και αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο κ. Γκάρτζιος αναφέρθηκε στην προβολή και στήριξη που θα παρέχει ο Δήμος, στους συλλόγους για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα απαρτίσουν το «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2023».

Επίσης ο κ. Γκάρτζιος ζήτησε τη συνεργασία και ενεργή συμμετοχή των συλλόγων στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 22-23 Ιουνίου.

Όσοι σύλλογοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αυτές, καλούνται να το δηλώσουν έως την 31η Μαΐου στα τηλ.: 6937386343 (κ. Γκάρτζιος) και 6977066621 (κ. Καρζής)

Επιπλέον όσοι εκπρόσωποι συλλόγων δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στις δύο συναντήσεις καλούνται να επικοινωνήσουν στα ίδια τηλέφωνα (κ. Γκάρτζιο 6937386343, ή κ. Καρζή 6977 066621) το αργότερο μέχρι τις 31 Μαΐου, για να δηλώσουν τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν να διοργανώσουν και τις ακριβείς ημερομηνίες, εφόσον έχουν καταλήξει.

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου