Με αγιασμό, ευχές και αισιοδοξία το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στα Σχολεία του Δήμου μας!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

yes

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο, άνοιξαν σήμερα τα Σχολεία στον Δήμο Ζηρού.

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Κοινοτήτων, παραβρέθηκαν στην αφετηρία του ξεχωριστού ταξιδιού της γνώσης για να ευχηθούν στις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και γονείς και να υπογραμμίσουν τη διαρκή στήριξη του Δήμου στα Σχολεία με στόχο την εξασφάλιση την απρόσκοπτης λειτουργίας τους.

Οι σχολικές μονάδες του Δήμου με μέριμνα του Δήμου και των Σχολικών Επιτροπών ήταν καθόλα έτοιμες για την έναρξη των μαθημάτων κάτι που επισημάνθηκε απ' όλους τους διευθυντές των Σχολείων.

Και οι διευθυντές των Σχολείων στον σύντομο χαιρετισμό τους επισήμαναν την αγαστή συνεργασία και τη συνδρομή του Δήμου στην επίλυση κάθε ζητήματος που προκύπτει κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου.

Ο αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο και 2ο Γυμνάσια και στο Λύκειο Φιλιππιάδας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή.

Καλαντζής: “Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη στην εκπαίδευση”

Ο κ. Καλαντζής εξήρε την προσπάθεια των εκπαιδευτικών και διευθυντών των Σχολείων, με τη συνδρομή των οποίων τα Σχολεία του Δήμου μας κατατάσσονται σε εκείνα με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχόντων πανελληνίως.

Υπογράμμισε την άψογη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο και την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και με τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου.

Τις μαθήτριες και τους μαθητές τους παρότρυνε να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις και τις εμπειρίες που θα λάβουν, ενώ απευθυνόμενος σ εκείνους της Γ’ Λυκείου, σημείωσε ότι: “Αξίζει να κάνετε θυσίες τη φετινή χρονιά διότι αυτές θα σας ανταμείψουν στη μετέπειτα πορεία σας”.

Σημείωσε επίσης ότι ο Δήμος θα είναι διαρκώς στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων και κηδεμόνων, υπογραμμίζοντας ότι η εκπαίδευση βρίσκεται στις πρώτιστες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Τέλος ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς και κηδεμόνες καλή αρχή και μία σχολική χρονιά παραγωγική, με υγεία, αισιοδοξία και πρόοδο.

Στους μαθητές διαβάστηκαν μηνύματα του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου και του Υπουργού Παιδείας κ. Κυριάκου Πιερακάκη.


 

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου