O Δήμος Ζίτσας ανοίγει ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας με τους δημότες μέσω της νέας εφαρμογής «Novoville»

 

O Δήμος Ζίτσας ανοίγει ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας με τους δημότες μέσω της νέας εφαρμογής «Novoville» Ο Δήμος Ζίτσας με στόχο την αμεσότερη επικοινωνία του με τους πολίτες   πρωτοπορεί και ενισχύει τη χρήση νέων τεχνολογιών στις υπηρεσίες του με τη βοήθεια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, Novoville.

Η απλοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και δημοτών βρίσκεται στον πυρήνα των προσπαθειών της δημοτικής αρχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ζίτσας ξεκινά τη λειτουργία της πλατφόρμας Novoville, μέσω της οποίας οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες του μπορούν να ενημερώνονται  για όλα τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα, ακόμα και για έκτακτα περιστατικά, μέσω της αποστολής νέων και ανακοινώσεων. Ταυτόχρονα, οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν  τη γνώμη τους για θέματα ποικίλης θεματολογίας μέσω σύντομων διαβουλεύσεων.

«Ο Δήμος Ζίτσας συνεχίζει να πρωτοπορεί» αναφέρει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή  την ενεργοποίηση της πλατφόρμας Νovoville και προσθέτει, « με όχημα τις  νέες τεχνολογίες, ανοίγουμε ένα νέο άμεσο και σύγχρονο κανάλι ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και δημοτών. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την εφαρμογή Novoville ώστε να καταστεί το νέο σύγχρονο εργαλείο που θα επιλέγουν οι δημότες για την καθημερινή ενημέρωσή τους σχετικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο μας».

Η εφαρμογή Novoville είναι εντελώς δωρεάν για smartphones με λογισμικόApple iOS καιGoogle Android. Κάθε χρήστης μπορεί να:

  • Μαθαίνει για νέα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου
  • Έχει πρόσβαση σε λίστα με χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου
  • Ενημερώνεται για όλες τις διαδικασίες του Δήμου και να βρίσκει χρήσιμες απαντήσεις
  • Έχει πρόσβαση σε χάρτη του Δήμου με σημεία ενδιαφέροντος
  • Συμμετέχει σε δημοσκοπήσεις/διαβουλεύσεις για σημαντικά θέματα του Δήμου

 Χρήσιμα τηλέφωνα και συχνές ερωτήσεις (π.χ. για την έκδοση πιστοποιητικών και αδειών) ανανεώνονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής, αναδεικνύοντας την σε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης του δημότη και του επισκέπτη.

Δήμος Ζίτσας

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου