Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ διεκδικεί ο Δήμος Ζίτσας για τα όμβρια στη Βουνοπλαγιά

 

Ακολουθώντας την πάγια τακτική της στην κατασκευή βασικών έργων υποδομής με πόρους από χρηματοδοτικά εργαλεία, η Δημοτική Αρχή Ζίτσας διεκδικεί για ακόμη μία φορά χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος».

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Προγραμματισμού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας έγκαιρα, στα τέλη Αυγούστου, υπέβαλε αίτημα για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου «Διευθέτηση Ομβρίων Υδάτων Τμήματος Οικισμού Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος», και συγκεκριμένα στην Πρόσκληση με τίτλο: «Έργα κατασκευής νέων και αναβάθμισης υφιστάμενων δικτύων αποχέτευσης όμβριων υδάτων στις Ζώνες Δυνητικά Υψηλού Κινδύνου του Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου» η οποία έληξε σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Το υπό ένταξη έργο, προϋπολογισμού 2.950.000,00€, αφορά στην κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης όμβριων στον οικισμό της Βουνοπλαγιάς και έρχεται να επιλύσει διαχρονικά προβλήματα που δημιουργούνται κατά τις περιόδους έντονης βροχόπτωσης και τα οποία ανησυχούν και ταλαιπωρούν τους κατοίκους.

Το προτεινόμενο έργο είναι συμβατό με το Σχέδιο Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου, καθώς ο οικισμός της Βουνοπλαγιάς συμπεριλαμβάνεται σε αυτό, γεγονός που καθιστά την ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα διασφαλισμένη.

Δείτε την συνέντευξη μέσω Skype που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος κ.Ράδος Γιώργος και εκ νέου υποψήφιος στην Ηπειρώτικη Ιστοσελίδα ''ΤΖΟΥΡΛΑΚΟΣ News''

 

 

 

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου