Banner Πανω
 
 
 


«Επίσκεψη της Όλγας Γεροβασίλη στον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Η δήθεν "αξιολόγηση" γίνεται για να ικανοποιηθεί o μνημονιακός Μινώταυρος, προς τον οποίον οι συγκυβερνητικοί έχουν υποσχεθεί την θυσία 5.500 ακόμη ανθρώπων"

Το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου 2014, η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής", βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τους περιφερειακούς συμβούλους Βασίλη Γιολδάση και Κώστα Γκούντα, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Άρτας και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, με τον οποίον συζήτησαν το θέμα της "αξιολόγησης", που απασχολεί το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και θέματα που αφορούν το Δήμο Αρταίων.

Σχετικά με το μείζον θέμα της αξιολόγησης στους ΟΤΑ και τον τρόπο που αυτή προωθείται από την κυβέρνηση, συμφωνήθηκε ότι, ενώ η αξιολόγηση είναι μια απαραίτητη διαδικασία για την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών προς τους δημότες και για την αξιοκρατική και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών, η κυβέρνηση επιλέγει μια μέθοδο, που καμιά σχέση δεν έχει με πραγματική αξιολόγηση, καθώς εκ των προτέρων απαιτεί το 15% το υπαλλήλων να "αξιολογηθούν" ως "ΚΑΚΟΙ". 

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι είναι προφανές ότι η δήθεν "αξιολόγηση" του κ. Μητσοτάκη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το γέμισμα της δεξαμενής της διαθεσιμότητας με ανθρώπους που οδηγούνται σε απόλυση, για να ικανοποιηθεί η μνημονιακός Μινώταυροςπρος τον οποίον οι συγκυβερνητικοί έχουν υποσχεθεί την θυσία 5.500 ακόμη ανθρώπων, μέχρι το τέλος του έτους.

Η επικεφαλής της "Ήπειρος Ανατροπής" τόνισε χαρακτηριστικά ότι θεωρεί πως δεν είναι δυνατόν οι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης,που επιλέχθηκαν από τους πολίτες για να υπηρετήσουν το συμφέρον των Δήμων και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, να δεχθούν να καταστούν συνένοχοι στην περαιτέρω διάλυση της Αυτοδιοίκησης. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε από τον δήμαρχο να υπάρχεισυνεχής ενημέρωση για τα θέματα του δήμου και τον διαβεβαίωσε ότι στα κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι το μείζον θέμα τηςοριοθέτησης της κοίτης του Αράχθου, η περιφερειακή παράταξη και η ίδια προσωπικά, με την κοινοβουλευτική της ιδιότητα, θα συνεχίσει την συνεργασία και με τη νέα δημοτική αρχή, διότι θεωρεί πως η οριοθέτηση της κοίτης και η επακόλουθη επέκταση του σχεδίου πόλης είναι το κλειδί για να απεγκλωβιστεί και να αναπτυχθεί η Άρτα. 

Από τη συζήτηση, προέκυψε η ανάγκη να εμφανιστεί επιτέλους ο Δήμος Αρταίων ως μία διεκδικητική δύναμη προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βγει η πόλη και οι γύρω περιοχές από το αδιέξοδο. Η επικεφαλής και τα μέλη της "Ήπειρος Ανατροπής" δήλωσαν ότι η παράταξη θα υποστηρίξει και θα βρεθεί στο πλευρό του δήμου, σε κάθε ενέργεια και δράση που θα αποσκοπεί στηνεξυπηρέτηση των αναγκών του τόπου και των κατοίκων του. • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...