Ξεκίνησε η εορταστική περίοδος στο Δήμο Αρταίων με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

 
Με κάθε επισημότητα και με την παρουσία πολλών συμπολιτών έγινε το απόγευμα της Τρίτης η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Αρταίων, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στο κέντρο της πόλης.

Το ύψος 13,5 μέτρων δέντρων άναψε με αντίστροφη μέτρηση λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα, με το Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη να κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παρασκευή το απόγευμα με τα εγκαίνια του «Παραμυθένιου Κάστρου».

«Σε μια δύσκολη περίοδο, θέλουμε να προσφέρουμε στους δημότες μας την ευκαιρία για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Παράλληλα, θέλουμε να τονώσουμε την τοπική οικονομία και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, δίπλα στις οποίες στεκόμαστε» ανέφερε, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, και οι Αντιδήμαρχοι Χάρης Παπάζογλου και Νίκος Λιόντος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Ζέρβας, Ανδρέας Λώλος και Άννα-Μαρία Κουτρούμπα και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Σερβετάς.

 
 
 

 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας