Banner Πανω
 
 
 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ: Κέρδισε τις εντυπώσεις & ξαναβραβεύτηκε ο Δήμος Πάργας στην Φιλοξένια 2013. (7) Βίντεο +Φωτό

Κέρδισε τις εντυπώσεις & ξαναβραβεύτηκε ο Δήμος Πάργας στην Φιλοξένια 2013. (7) Βίντεο +Φωτό

 

Ο Δήμος Πάργας με  σλόγκαν <<Δήμος Πάργας ταξίδι στο μύθο του Αχέροντα & το γαλάζιο του Ιονίου>>  συμμετείχε ως κύριος εκθέτης στη τουριστική έκθεση φΙΛΟΞΕΝΙΑ 2013,  με δικό του περίπτερο , το οποίο αποτέλεσε πόλο έλξης εκατοντάδων επισκεπτών και επιχειρηματιών του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κατά γενική ομολογία, η συμμετοχή του Δ. Πάργας ήταν ξεχωριστή, δυναμική, συντονισμένη και οργανωμένη. Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου , πέρασε από το περίπτερο του Δ. Πάργας    η Υπουργός  Τουρισμού κ. Ολγα Κεφαλογιάννη και είχε σύντομη συνομιλία με την υπεύθυνη του περιπτέρου και πρόεδρο   Επιτροπής Τουριστικής  ανάπτυξης και προβολής κ. Ελένη Κολιοφώτη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε από Tour Operators & Hosted Buyers από τη διεθνή τουριστική αγορά .Πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες συναντήσεις την Πέμπτη 21/11/2013 & την Παρασκευή 22/11/2013  με Τουριστικούς  πράκτορες από Αγγλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Γερμανία, Ρωσία ,Ουκρανία καθώς και με αξιόλογα Ελληνικά Τουριστικά Γραφεία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το περίπτερο του Δ.Πάργας , επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ABTA ( Ένωση Βρετανικών πρακτόρων) κ. Νόελ Ιωσηφίδης, ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες παγκοσμίως αλλά και ειδικός επί των προορισμών ( destinationtravel) , καθορίζοντας τις τάσεις του παγκόσμιου τουριστικού ρεύματος. Σε συνέντευξη του ,στο περίπτερο του Δ.Πάργας, επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της Πάργας ως Τουριστικός προορισμός καθώς και τους λόγους που η περιοχή είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών.
     Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. , παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες του Δ. Πάργας και η στρατηγική της Τουριστικής Επιτροπής για την προώθηση και προβολή του. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε σε κοινό και Μ.Μ.Ε. το τουριστικό βίντεο << Δ. Πάργας Ταξίδι στο μύθο του Αχέροντα & το γαλάζιο του Ιονίου>>.

Οι εκδηλώσεις που έγιναν στο περίπτερο τράβηξαν το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και των Μ.Μ.Ε.

Το περίπτερο του Δ. Πάργας βραβεύτηκε  για την συνολική του παρουσία , τις προωθητικές ενέργειες και τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Ο  Δήμαρχος Πάργας κ. Αθανάσιος Λιόλιος  δήλωσε : << Η παρουσία του Δ. Πάργας ήταν ιδιαίτερη και επιτυχής. Δημιουργήσαμε αίσθηση. Κατορθώσαμε μαζί με τους επαγγελματίες στον τουρισμό , τους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα , τους συλλόγους ,φορείς  αλλά και τους απλούς πολίτες του τόπου μας, να αναδείξουμε με έναν μοναδικό και οργανωμένο τρόπο, τις ομορφιές και τις δυνατότητες του τόπου μας.  

Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την ποικιλία του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας (φυσικό περιβάλλον , ιστορία ,πολιτισμό , παράδοση , υποδομές,  τοπικά προϊόντα) να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις  για αυξανόμενη οικονομική ανάπτυξη και επιπλέον θέσεις εργασίας , συμβάλλοντας στη μείωση της μάστιγας της ανεργίας.
     Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμμετέχοντες συλλόγους , φορείς , επιχειρηματίες , και τους φοιτητές της περιοχής μας   στη Θεσσαλονίκη για την συνεργασία και την προσφορά τους. Ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας.
     Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή τουριστικής προβολής  και να συγχαρώ την πρόεδρο της επιτροπής  κ. Ελένη Κολιοφώτη για τον σχεδιασμό , την επιμέλεια ,την παρουσίαση του εκθεσιακού μας χώρου, τις στοχευμένες προωθητικές ενέργειες και τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις>>
Η πρόεδρος επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής κ.Ελένη Κολιοφώτη  δήλωσε: <<Καταφέραμε για μια ακόμη φορά με την παρουσία ,την οργάνωση , τις εκδηλώσεις μας , να τραβήξουμε το ενδιαφέρον. Έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Κοινή προσπάθεια και κοινή επιτυχία.
Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ'  όλους τον Δήμαρχο Πάργας κ, Αθανάσιο Λιόλιο που παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει γονατίσει την τοπική αυτοδιοίκηση, χρηματοδοτεί και στηρίζει την προώθηση του Τουρισμού και το έργο της τουριστικής Επιτροπής.   Στη συνέχεια όσους βοήθησαν, συνεργάστηκαν, στήριξαν από την αρχή έως το τέλος ,τη συλλογική αυτή προσπάθεια : τα μέλη της Τουριστικής επιτροπής Άννα Αθανασίου, Γεωργία Κυριάκη, Δημήτρη Δημάκο , Πέτρο Τζούρο , Σπύρο Παδιώτη , Αναστασία Ευαγγέλου , τον ΑντιπρόεδροΕμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ.Πασχάλη Ρίζο ,τον Πρόεδρο Εστίασης Πάργας κ. Ηλία Λιάκρη , τον Επιχειρηματία Πάργας κ. Βαγγέλη Τσοβίλη. Το Σύλλογο Εστίασης Πάργας, την ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας, τον σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων Αμμουδιάς που προσέφεραν τις διαμονές και τα γεύματα για το διαγωνισμό.

Τα Τουριστικά γραφεία της Πάργας για τη συμμετοχή και παρουσία τους .

Την κ. Κατερίνα Γεωργίου Τουριστικό Πράκτορα Πάργας ( kanaris travel) για τη στήριξή της , στην όλη διοργάνωση και ιδιαίτερα για την επαφή και πρόσκληση του πολυπράγμονος προέδρου της ABTA κ. Νόελ Ιωσηφίδη.

Το εργαστήρι χειροποίητου σαπουνιού <<edem>> και το μουσείο ελιάς <<paragaea>> για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Το κατάστημα βιολογικών προϊόντων <<Agropolis>> , το τυροκομείο << Αφοί Κάκου >> , το εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής <<Κολιονάσιος>> και την ποτοποιία <<Τσοβίλη>> , για τα προϊόντα που μας προσέφεραν.

Τέλος όσους χωρίς να ανήκουν στο χώροτουΤουρισμού,δούλεψανστήριξανμεμοναδικό όφελος το καλό του τόπου.
Τελικά όλοι μαζί μπορούμε. Η συνταγή απλή: εξωστρέφεια, δουλειά, συνεργασία, θετική ενέργεια ,πάθος και αγάπη για τον τόπο μας>>.
 Το περίπτερο του Δ.Πάργας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων : ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Πρέβεζας κ.Ιωάννου Στράτος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαίλης Χρήστος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : κ. Αντώνης Νάστας και ο κ. Κων/νος Σμπίλιας .

BINTEO    

Συνέντευξη Δημάρχου & επαφές με τουριστικά γραφεία στη Φιλοξένια 2013

Γιώργος Καραχάλιος Εκπρόσωπος Υπ. Τουρισμού στο Περίπτερο του Δ.Πάργας

ο Νόελ Ιωσηφίδης μιλάει για την Πάργα

ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη τύπου Δ.Πάργας στη philoxenia 2013

Δελτίο τύπου Δ.Πάργας - PHILOXENIA 2013

 

ΦΩΤΟ

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...