Παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, για την καθοριστική συμβολή του στο έργο που επιτελείται στην Περιφέρεια Ηπείρου έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι στηρίχθηκε ο πρωτογενής τομέας, με αναδασμούς, βασικές ισοπεδώσεις, και 2.500 χιλιάδες στρέμματα αποδόθηκαν στους αγρότες. Προχωράμε τις μελέτες για την πιστοποίηση των εξαιρετικών αγροτικών μας προϊόντων, για το ελαιόλαδο και τις ελιές, αλλά και τα σπουδαία αλιεύματα Αμβρακικού, όπως και στην καθιέρωση του Ελληνικού Ηπειρώτικου πρωϊνού. Ο κ. Ιωάννου χαρακτήρισε σημαντική επιτυχία για ολόκληρη την Ήπειρο την προένταξη στη νέα προγραμματική περίοδο του καινοτόμου πιλοτικού έργου «Πολιτιστική διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου». Είναι ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο τόνισε που συνδυάζει πολιτισμό, τουρισμό, υποδομές και συνέργειες με επιχειρήσεις που παράγουν τοπικά προϊόντα και που τώρα αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Με το πρόγραμμα αυτό θα λυθεί και το πρόβλημα της εισόδου της Πρέβεζας και που θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την ένταξη της Νικόπολης στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.Τέλος ο κ. Ιωάννου ανήγγειλε ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα , ώστε να αποδοθεί αυτό οριστικά και να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών, για τη δημιουργία χώρων πολιτισμού αλλά και την στέγαση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας. Στην συνέχεια ο κ. Καχριμάνης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας για τις καλές υπηρεσίες που παρέχουν και ανέφερε ότι είναι ευχάριστο ότι δεν ακούγονται παράπονα από πολίτες. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει από κοινού με τους άλλους Περιφερειάρχες για να περιέλθουν στις Περιφέρειες αρμοδιότητες όπως το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης. «Η Ήπειρος είναι η πρώτη σε απορροφήσεις περιφέρεια της Ελλάδας και η μόνη περιφέρεια η οποία έχει διευθετήσει τα περιβαλλοντικά ζητήματα που σχετίζονται με τις χωματερές και δεν της έχουν επιβληθεί πρόστιμα για το περιβάλλον» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης. Στην εκδήλωση εκτός από τους εργαζομένους και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Δημήτρης Κατσιπανέλης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Βασίλης Γιολδάσης, Βασίλης Κατσαμώρης και Γιώργος Ζάκας

Δημοτικη Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87.9


 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου