Αμέριστη η στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου στη Γαλακτοκομική Σχολή


Την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στους σπουδαστές της εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε σύντομο χαιρετισμό του με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους και τον Αγιασμό που τέλεσε σήμερα ο Μητροπολίτης κ. Μάξιμος.

Ο Περιφερειάρχης, τόνισε ιδιαίτερα τη σπουδαιότητα που διαδραματίζει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της κτηνοτροφίας της χώρας η Γαλακτοκομική Σχολή. Πρόσθεσε ακόμη ότι σημαντικό ρόλο στην προώθηση των προϊόντων, που θα μπορεί να παράγει ο κάθε παραγωγός, θα διαδραματίσει η λειτουργία τοπικών αγορών, τις οποίες η Περιφέρεια ενθαρρύνει με το Δήμο Ιωαννιτών για τα Γιάννινα, καθώς και με άλλους Δήμους της Ηπείρου για τις περιοχές ευθύνης τους. 


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας