ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ\Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ/ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ\Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ/ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ  ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣΤΟΥ ΕΡΓΟΥRe.Herb»

Η Περιφέρεια Ηπείρου\ Π.Ε. Πρέβεζας και σύμφωνα με την απόφαση 8/212/04-3-2013 της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την επιλογή αναδόχου για την:  «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ/ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ  ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Re.Herb» Η παροχή υπηρεσιών αφορά την υλοποίηση δράσεων και παραδοτέων του έργου “Recording, documentation, promotion and distribution of the aromatic and therapeutic herbs, plants and plant products”, που εκτελείται στο πλαίσιο του διμερούς προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Ιταλία 2007-2013». Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους.

Ο Προϋπολογισμός των εργασιών που θα ανατεθούν είναι Σαράντα εννιά  χιλιάδες ευρώ (49.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των λοιπών κρατήσεων.

Το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι 30/10/2013 μετά από προγραμματισμένη παράταση και σύμφωνα με τα λεπτομερώς αναφερόμενα στη διακήρυξη και στον οδηγό του προγράμματοςΕλλάδα - Ιταλία.

Ο Διαγωνισμός (αποσφράγιση προσφορών) θα διεξαχθεί την Δευτέρα  15/ 4/ 2013 και ώρα 10:00π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων, Περιφέρειας Ηπείρου\Π.Ε. Πρέβεζας (Οδός Σπηλιάδου 8, 48100  Πρέβεζα). Αν για οποιοδήποτε λόγο ο διαγωνισμός δεν διεξαχθεί την 15/4 θα επαναληφθεί την Δευτέρα  22/4/2013 και ώρα 10:00π.μ. χωρίς άλλη ανακοίνωση.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Π.Ε. Πρέβεζας, αρμόδιοι υπάλληλοι οι κ. Παππάς Απόστολος και Κιτσαντάς Αθανάσιος  (τηλ: 26823 60285-60280-60200 e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ηλεκτρονικό αντίγραφο του πλήρους κειμένου της διακήρυξης και των σχετικών εγγράφων θα βρίσκεται αναρτημένο στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Ηπείρου (www.php.gov.gr, www.preveza.gr) επί δεκαπέντε ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

 

Παρακαλώ βρείτε όλα τα έγγραφα εδώ

                                                 


 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου