ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Πρόσκληση για την 19η/05-07-2013 Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

 Πρόσκληση για την 19η/05-07-2013 Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Την 05-07-2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 21-06-2013 συνεδριάσεως.
1. Έγκριση του από 28-06-2013 Πρακτικού της Επιτροπής του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού με Ανταγωνιστικό Διάλογο, για την επιλογή αναδόχου για το έργο της Περιφέρειας Ηπείρου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου».
2. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων Περιφέρειας Ηπείρου», αναδόχου εταιρείας «Β. Κούγκουλης & Σία Ο.Ε.», μέχρι την 21-11-2013.
3. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή τοίχου προστασίας στον ποταμό Άραχθο (κτήμα Γράβου)», αναδόχου Αλέξανδρου Λάμπρου, μέχρι την 30-10-2013.
4. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση 41ης επαρχιακής οδού στο Τ.Δ. Λιάπη Δήμου Ανατολικού Ζαγορίου», αναδόχου εταιρείας «Π. Χαλούλος – Β. Βαγενά Ο.Ε.», μέχρι την 31-12-2013.
5. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση ζημιών στην επαρχιακή οδό προς Πύργο Κόνιτσας», αναδόχου Τάση Γεώργιου, μέχρι την 31-08-2013.
6. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου (Μέγγουλης) Περιστερίου Πωγωνίου», αναδόχου Ζιάκκα Γεώργιου, μέχρι την 30-09-2013.
7. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποπεράτωση Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και ενίσχυση θεμελίωσής του, στο Δ.Δ. Πλατανιών (Τσεριτσιάνων) Δήμου Σελλών», αναδόχου εταιρείας «ΣΤΑΥΡΟΥ Ν. – ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Μ. Ο.Ε.», μέχρι την 31-12-2013.
8. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Χρυσορράχης», αναδόχου Έντυ Ράφτη, μέχρι την 19-11-2013.
9. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Μέτσοβο – Λίμνη Πηγών Αώου και Μέτσοβο - Ανθοχώρι», προϋπολογισμού € 100.000,00 με ΦΠΑ.
10. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση οδού Λίμνης – Πηγών Αώου – Μονή Βουτσάς και αποκατάσταση υδρομάστευσης», προϋπολογισμού € 50.000,00 προϋπολογισμού με ΦΠΑ.
11. Έγκριση μετακίνησης του Λάμπρου Κιτσαρά, Πολιτικού Μηχανικού της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ιωαννίνων, στη Αθήνα, για τη συμμετοχή του σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΙΝ.ΕΠ. του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης με τίτλο: «Κωδικοποίηση της Νομοθεσίας Δημοσίων Έργων, Πρότυπα – Προδιαγραφές – Κανονισμοί», από 8 έως 12-07-2013 και έγκριση της σχετικής δαπάνης.
12. Έγκριση ανάθεσης εργασιών για την Εφαρμογή Διπλογραφικού Συστήματος, για το έτος 2013 στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.
13. Έγκριση διενέργειας πρόχειρων μειοδοτικών διαγωνισμών της Περιφέρειας Ηπείρου, για την εκτέλεση των υποέργων 1) «Αντικατάσταση τμήματος καταθλιπτικού αγωγού άρδευσης για την Βαλανιδόρραχη (Κηφισιά) αρμοδιότητας ΤΟΕΒ Αχέροντα (Προμήθεια σωλήνων ΠΕ Φ 500/DN=12,5 Atm)», προϋπολογισμού 27.000,00 € με Φ.Π.Α. και 2) Αντικατάσταση τμήματος καταθλιπτικού αγωγού άρδευσης αρμοδιότητας ΤΟΕΒ Λάμαρης (Προμήθεια σωλήνων ΠΕ Φ 500/DN=12,5 Atm)», προϋπολογισμού 50.000,00 €, με Φ.Π.Α., σε βάρος των πιστώσεων του έργου της ΣΑΕΠ 030 Ηπείρου (ΚΑ 2010ΕΠ3000014), με τίτλο «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και ειδικών δράσεων Περιφέρειας Ηπείρου».
14. Έγκριση ανάθεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εκπόνηση προμελέτης σκοπιμότητας για αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος ΔΟΜΠΟΛΗ», προϋπολογισμού € 15.000,00 με ΦΠΑ.
15. Έγκριση δαπάνης για την μετατόπιση παροχής ρεύματος εντός του εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου.
16. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια αντιδραστηρίων, για την εκτέλεση ελέγχων ποσίμων νερών και νερών κολύμβησης στην Περιφέρεια Ηπείρου.
17. Έγκριση δαπάνης για την επίδοση, μέσω δικαστικού επιμελητή, εγγράφου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων, που αφορά στην επιστροφή άδειας κυκλοφορίας και πινακίδας γεωργικού εκλυστήρα.
18. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στη διοργάνωση του 6ου αγώνα ράλι σπριντ αυτοκινήτου και έγκριση των σχετικών δαπανών.
19. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στη διοργάνωση μουσικοχορευτικής εκδήλωσης παραδοσιακού χαρακτήρα και έγκριση των σχετικών δαπανών.
20. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Ασφαλτοστρώσεις οδικών τμημάτων – κατασκευή τεχνικών στην περιοχή Δήμου Πάργας της Π.Ε. Πρέβεζας», αναδόχου Κοιν/ξίας Ηλία Κατσιμπόκη, Κων/νου Κώστα, Ιωάννη Καραμπιτιάνη και «Ιωάννη Μάκη & Σία Ο.Ε.», μέχρι την 30-09-2013.
21. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας Αποκατάσταση ζημιών από κατολίσθηση πρανούς τμήματος της 5ης επαρχιακής οδού μεταξύ Αγιάς - Πέρδικας», αναδόχου εταιρείας «Στίβος – Μ. Παπανικολάου Ε.Ε.», μέχρι την 31-08-2013.
22. Έγκριση διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού της Π.Ε. Πρέβεζας με τίτλο «Προμήθεια πετρελαίου κίνησης για τις ανάγκες του έργου Βασικές ισοπεδώσεις στο αγρόκτημα Βαλανιδόρραχης», προϋπολογισμού δαπάνης 58.000,00 με ΦΠΑ και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης.
23. Έγκριση διενέργειας και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, του πρόχειρου μειοδοτικού της Περιφέρειας Ηπείρου\Π.Ε. Πρέβεζας «Ανάπτυξη και Υλοποίηση Στρατηγικής Επικοινωνίας για την Πολιτιστική Διαδρομή Αρχαίων Θεάτρων Ηπείρου», προϋπολογισμού € 20.000,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση των Επιτροπών του διαγωνισμού.
24. Έγκριση διοργάνωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, πολιτιστικών εκδηλώσεων και έγκριση των σχετικών δαπανών.
25. Έγκριση δαπανών για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Π.Ε. Πρέβεζας.
26. Έγκριση του Πρακτικού Ι/17-06-2013 της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού της Π.Ε. Πρέβεζας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2013 στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας».
27. Έγκριση ανάθεσης εργασιών συντήρησης ανελκυστήρων των κτιρίων στέγασης των υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.
28. Ματαίωση του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού και κατάρτιση νέας διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού της Π.Ε. Πρέβεζας για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την πιστοποίηση του Κ.Τ.Ε.Ο. Π.Ε. Πρέβεζας».
29. Έγκριση ανάθεσης της μεταφοράς ελκυστικής ουσίας (μελάσας), από την αποθήκη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην αποθήκη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Πρέβεζας.
30. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
31. Έγκριση του Πρακτικού Ι/20-05-2013 της Επιτροπής Διαγωνισμού, για την ανάθεση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΑΤΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ-ΓΕΦΥΡΑ ΝΕΡΑΪΔΑΣ», για την περιορισμένη ενίσχυση της ύδρευσης της πόλης Ηγουμενίτσας, με απόληψη νερών από τις Πηγές «Άσπρα Πηγάδια» της Τ.Κ. «Πέντε Εκκλησιές» του Δήμου Σουλίου Ν. Θεσπρωτίας)».
32. Έγκριση του Πρακτικού Ι/20-05-2013 της Επιτροπής Διαγωνισμού, για την ανάθεση της Μελέτης Ειδικής Οικολογικής Αξιολόγησης του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΑΤΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ-ΓΕΦΥΡΑ ΝΕΡΑΪΔΑΣ», για την περιορισμένη ενίσχυση της ύδρευσης της πόλης Ηγουμενίτσας, με απόληψη νερών από τις Πηγές «Άσπρα Πηγάδια» της Τ.Κ. «Πέντε Εκκλησιές» του Δήμου Σουλίου Ν. Θεσπρωτίας)».
33. Κατάρτιση των όρων διακήρυξης της ανοιχτής δημοπρασίας του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αντιπλημμυρικά έργα στον ποταμό Καλαμά», προϋπολογισμού € 205.000,00 με ΦΠΑ.
34. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Σύνδεση Αποχετευτικού Δικτύου ΤΕΠ Ηγουμενίτσας με αποχέτευση Δήμου Ηγουμενίτσας», αναδόχου εταιρείας «Β. Καπρινιώτης & ΣΙΑ Ε.Ε.», μέχρι την 13-09-2013.
35. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της κατά της υπ' αριθμ. 16/2013 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Ηγουμενίτσας.
36. Έγκριση του Πρακτικού Νο1/29-05-2013 της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για «τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2013 στην Π.Ε. Θεσπρωτίας».
37. Έγκριση διεξαγωγής δημόσιας προφορικής δημοπρασίας και κατάρτιση της διακήρυξης, για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.
38. Έγκριση δαπάνης για την αποξήλωση και επανατοποθέτηση κλιματιστικών σε Υπηρεσίες της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
39. Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 18-06-2013 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Αποκατάσταση γέφυρας στην τάφρο Σαλαώρας», προϋπολογισμού € 40.000,00 με ΦΠΑ.
40. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περάτωσης, μετ' αναθεωρήσεως, των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Κατασκευή δρόμου Δασοτουριστικής Ανάπτυξης Νοτιοδυτικών Τζουμέρκων (Καταρράκτης – Σκιαδάδες - Βουργαρέλι) Β' Φάση (τμήμα Σκιαδάδες – Πάτερ Κοσμάς)», αναδόχου Κοινοπραξίας «Ιωάννης Τσιρώνης – Χριστόδουλος Ζιάβρας», μέχρι την 31-12-2013.
41. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περάτωσης, μετ' αναθεωρήσεως, των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση οδού Κρυονέρι – Ναζαίοι (β' φάση)», αναδόχου εταιρείας «ΑΤΕΚ – Δ. ΤΖΙΚΕΡΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ», μέχρι την 31-07-2013.
42. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περάτωσης, μετ' αναθεωρήσεως, των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Γεωλογικές και Γεωτεχνικές Εργασίες για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στην 4η επαρχιακή οδό Άρτα – Ροδαυγή – γέφυρα Πλάκας (Τμήμα Ροδαυγή – Σουμέσι), Α' Κλάδος: Ροδαυγή - Κακολάγκαδο», αναδόχου Άγγελου Κούκου, μέχρι την 31-08-2013.
43. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περάτωσης, μετ' αναθεωρήσεως, των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση τάφρων και διωρύγων πεδιάδας Άρτας», αναδόχου Ελένης Αρτέμη, μέχρι την 06-08-2013.
44. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Αποκατάσταση ζημιών και βελτίωση ροής στραγγιστικού δικτύου ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού € 100.000,00 με ΦΠΑ.
45. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Αθαμάνιο – Θεοδώριανα (θέση Σταυρός - Θεοδώριανα)», προϋπολογισμού € 35.000,00 με ΦΠΑ.
46. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Εργασίες αποκατάστασης της 12ης επαρχιακής οδού στις θέσεις: Άνω Καλεντίνη, Τυμπά, Τετράκωμο, Καστανιά, Ελάτη, Ρετσιανά, γέφυρα Κονδύλη, όρια Νομού Τρικάλων του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη», προϋπολογισμού € 60.000,00 με ΦΠΑ.
47. Έγκριση απευθείας ανάθεσης εργασιών σύνταξης τευχών δημοπράτησης μελετών Προγράμματος «ΑΝΑΣΑ» της Π.Ε. Άρτας.
48. Έγκριση συνδιοργάνωσης από την Π.Ε. Άρτας, των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης για τη σφαγή του Κομμένου από τους Ναζί, στις 16 Αυγούστου 2013 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
49. Έγκριση δαπάνης για την επίσημη φιλοξενία του Καθηγητή του Ε.Μ.Π. κ. Κώστα Μουτζούρη και δύο συνεργατών στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, για τον έλεγχο προόδου και την εξέλιξη του έργου κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου Κορωνησίας.
50. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ενός καταστροφέα εγγράφων γραφείου για τις ανάγκες της ΠΕ Άρτας (με τροποποίηση της αριθμ. 11/356/03-04-2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής).
51. Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 13/435/19-04-2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, ως προς το ποσό της συνολικής δαπάνης, για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (παντελόνια, πουκάμισα) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Άρτας.
52. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
53. Έγκριση διενέργειας και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός αυτοκινούμενου εκσκαφέα για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού δαπάνης € 92.250,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού.
54. Έγκριση τροποποίησης της από 18-10-2004 σύμβασης μίσθωσης, όπως τροποποιήθηκε και παρατάθηκε με την αριθμ.15/367/09-06-2011 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, του ακινήτου ιδιοκτησίας Κων/νου και Γεωργίου Κοτσαρίδα στο οποίο στεγάζεται η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Άρτας.
55. Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 2/44/18-01-2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με την ανάθεση διακίνησης επείγουσας αλληλογραφίας εγγράφων-δεμάτων καθώς και δεμάτων εντός ψυγείου, μετά από λήψη κλειστών προσφορών, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας για το έτος 2013.
56. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
57. Έγκριση παράτασης της σύμβασης για την προμήθεια καυσίμων κίνησης (πετρέλαιο κίνησης & βενζίνη αμόλυβδη), για την κάλυψη αναγκών των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας.
58. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στο δρόμο Μεσόπυργος – όρια Νομού Άρτας», προϋπολογισμού € 60.000,00 με ΦΠΑ.
59. Κατάρτιση της διακήρυξης δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό και έγκριση των συμβατικών τευχών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Ι.Μ. Πατέρων Ζίτσας», προϋπολογισμού € 50.000,00 με ΦΠΑ.
60. Έγκριση του από 03-07-2013 Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «LA BOTTEGA DELLE VOCI-CENTRO DI PRODUZIONE TEATRALE II με ακρωνύμιο LA BOTTEGA II», για τις Δράσεις: 1. Διοργάνωση Artistic workshop και 2. Φιλοξενία μίας (1) θεατρικής παραγωγής από την Ιταλία, προϋπολογισμού € 65.000,00 με ΦΠΑ, και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
61. Έγκριση διενέργειας και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, του πρόχειρου διαγωνισμού για την Προμήθεια-Τοποθέτηση εξοπλισμού για την πιστοποίηση του ΚΤΕΟ Π.Ε. Θεσπρωτίας.
62. Έγκριση διενέργειας και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, του ανοιχτού διαγωνισμού του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης στη σχεδίαση και υλοποίηση των δράσεων του έργου "ADRIATIC MODEL FOREST – AMF"», προϋπολογισμού € 145.260,00 με ΦΠΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας IPA ADRIATIC 2007-2013, No 2 ord/0085/0.
63. Κατάρτιση των όρων διακήρυξης της ανοιχτής δημοπρασίας του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Εργασίες επισκευής – συντήρησης θυροφραγμάτων φράγματος Ραγίου», προϋπολογισμού € 33.000,00 με ΦΠΑ.


  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου