ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Το αίτημα για ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στηρίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου

Το αίτημα για ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στηρίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου

 Την έκδοση ψηφίσματος για τη στήριξη της πρότασης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σχετικά με την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης. Στο αίτημα των πρυτανικών αρχών προς την Περιφέρεια Ηπείρου αναφέρθηκε στην παρέμβασή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

«Από την πρώτη στιγμή μεταφέραμε και υποστηρίξαμε αυτό το αίτημα των πρυτανικών αρχών για την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με σχετικές επιστολές προς το αρμόδιο Υπουργείο. Επίσης, από τις πρυτανικές αρχές ζητήθηκε η στήριξη της Περιφέρειας για την εξεύρεση κτιριακών υποδομών για την ενίσχυση του αιτήματος σχετικά με την Πολυτεχνική Σχολή. Θεωρώ πως και η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Ήδη έχουμε κάνει τις πρέπουσες ενέργειες με τους φορείς της περιοχής. Για παράδειγμα, έγινε μια σοβαρή δουλειά και με το Δήμο Ιωαννιτών. Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή την προσπάθεια. Εμείς έχουμε πρόταση και για το κτιριακό ζήτημα. Σε όλα τα θέματα που μας έχει ζητηθεί στήριξη, ήμασταν κοντά στο Πανεπιστήμιο. Δεν είναι προεκλογικό ζήτημα, όπως μας κατηγορούν ορισμένοι. Απλά τώρα μας ζητήθηκε η συμβολή από τις πρυτανικές αρχές".


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας