Αυτοψία των Υπηρεσιών της Περιφέρειας στην
παραλίμνια περιοχή Ανατολής Δήμου Ιωαννιτών

Κλιμάκια υπαλλήλων του ΚΕΠΠΕ και του Τμήματος Αλιείας της Περιφέρειας Ηπείρου, πραγματοποίησαν αυτοψία στην παραλίμνια περιοχή Ανατολής Ιωαννίνων, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία που προκάλεσε το θάνατο ψαριών. Για το σκοπό αυτό και σε συνεργασία με το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πάρθηκαν δείγματα, τα οποία και εξετάζονται.
Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που διενέργησε την Τρίτη 22 Ιουλίου, το κλιμάκιο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αστικών λυμάτων στη λαγκάτσα της Ανατολής, που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οφείλονται σε διαρροή φρεατίου.
Από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας