Προκήρυξη θέσεων ειδικευομένων ιατρών στα Νοσοκομεία "Γ. Χατζηκώστα" Ιωαννίνων και Άρτας


Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την αριθ. Α3β/οικ.1199 (ΦΕΚ 47/Β/29-01-1990) κοινή Υπουργική Απόφαση συστάθηκαν οι παρακάτω θέσεις ειδικευομένων στη Γενική Χειρουργική για ιατρούς-οδοντιάτρους προκειμένου να λάβουν την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής:
Α) Μία (1) θέση στο Γ.Ν.Άρτας για Γενική Χειρουργική προκειμένου να λάβουν την ειδικότητα της Γναθοχειρουγικής για έξι (6) μήνες.
Β) Επίσης με τις αριθμ. Υ4α/136438 και Υ4α/89909/05 κοινές Υπουργικές αποφάσεις έχουν συσταθεί δύο (2) θέσεις ειδικευομένων για την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο Γ.Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» το οποίο σύμφωνα με την αριθμ. Υ7α/Γ.Π./οικ.66325 (ΦΕΚ 884/Β/15-07-2002)Υπουργική Απόφαση χορηγεί πλήρη άσκηση στην ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.
Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων σε πρώτη φάση και εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων Ιατρών-Οδοντιάτρων είναι μεγαλύτερος του αριθμού της θέσης, θα γίνει ύστερα από κλήρωση.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20-01-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 132), ενώπιον επιτροπής που θα συγκροτηθεί με απόφαση Περιφερειάρχη. Στην διαδικασία της κλήρωσης θα συμμετέχουν και δύο (2) από τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς.
Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όσοι Ιατροί-Οδοντίατροι πληρούν τις προϋποθέσεις τοποθέτησης-πρόσληψης καθώς και όσοι έχουν υποβάλει αίτηση για την συγκεκριμένη ειδικότητα σε άλλο Νοσοκομείο.
Οι Ιατροί-Οδοντίατροι που κληρώνονται χάνουν το δικαίωμα που απορρέει από κάθε άλλη αίτησή τους, ενώ το διατηρούν εφόσον δεν αναδειχθούν υποψήφιοι από την κλήρωση και το είχαν ρητά δηλώσει στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου .
Η κλήρωση αφορά όσους έχουν υποβάλει αίτηση, ενώ όσοι από αυτούς δεν αναδειχθούν για κάλυψη της θέσης διαμορφώνουν τη νέα σειρά προτεραιότητας, με την σειρά που κληρώθηκαν, με την προϋπόθεση ότι το ενδιαφέρον τους να παραμείνουν στη νέα σειρά το είχαν γραπτά δηλώσει προ της κλήρωσης.
Το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων είναι από 29-12-2014 έως και 12-01-2015, δέκα εργάσιμες μέρες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
1. Αίτηση
2. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/86 (το κείμενο συμπληρώνεται βάση υποδείγματος για έναρξη, συνέχιση ειδικότητας ή αίτηση στα πλαίσια της θητείας σε άγονο αγροτικό περιφερειακό ιατρείο)
3. Φωτοτυπία πτυχίου Ιατρικής και Οδοντιατρικής
4. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας. (Για ομογενείς δελτίο ομογενούς και για αλλοδαπούς από άλλη χώρα της Ε.Ε. φωτοτυπία διαβατηρίου)

5. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η υπηρεσία υπαίθρου απαιτείται αναλυτικό πιστοποιητικό τρίμηνης εκπαίδευσης ή πιστοποιητικό εκπαίδευσης υποχρεωτικού μήνα στο νοσοκομείο και βεβαίωση εκπλήρωσης της υπηρεσίας υπαίθρου.
Οι γιατροί που δεν έχουν εκπληρώσει την υπηρεσία υπαίθρου και επιθυμούν να ειδικευθούν σε ειδικότητες που χορηγείται αναστολή υπηρεσίας υπαίθρου θα πρέπει να υποβάλλουν πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης από το οποίο θα προκύπτει ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή πιστοποιητικό νόμιμης απαλλαγής από αυτές.


ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ
1. Αίτηση
2. Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/86 (το κείμενο συμπληρώνεται βάση υποδείγματος για έναρξη, συνέχιση ειδικότητας ή αίτηση στα πλαίσια της θητείας σε άγονο αγροτικό περιφερειακό ιατρείο)
3. Αντίγραφο των ξενόγλωσσων πτυχίων Ιατρικής και Οδοντιατρικής καθώς και των μαθημάτων που συνοδεύουν αυτά, τα οποία θα φέρουν σφραγίδα Χάγης (Apostille) και επίσημη μετάφραση αυτών επικυρωμένα από δικηγόρο
4. Αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος στη χώρα κτήσης του πτυχίου η οποία θα φέρει σφραγίδα Χάγης (Apostille) ή επικυρωμένο αντίγραφο υπηρεσίας της χώρας προέλευσης του πτυχίου που θα πιστοποιεί ότι η άσκηση στην αντίστοιχη σχολή έγινε σύμφωνα με την 2005/36/ΕΚ Ευρωπαϊκή Οδηγία, και αντίγραφα επίσημης μετάφρασης αυτών επικυρωμένα από δικηγόρο.
5. Φωτοτυπία άδειας άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση έναρξης επαγγέλματος στην Ελλάδα.
6. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας. (Για ομογενείς δελτίο ομογενούς και για αλλοδαπούς
από άλλη χώρα της Ε.Ε. φωτοτυπία διαβατηρίου)

ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ
1. Αίτηση
2. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/86 (το κείμενο συμπληρώνεται βάση υποδείγματος για έναρξη, συνέχιση ειδικότητας ή αίτηση στα πλαίσια της θητείας σε άγονο αγροτικό περιφερειακό ιατρείο)
3. Αντίγραφο των ξενόγλωσσων πτυχίων Ιατρικής και Οδοντιατρικής και των μαθημάτων που συνοδεύουν αυτά, τα οποία θα φέρουν σφραγίδα Χάγης (Apostille) και αντίγραφο της επίσημης μετάφρασης αυτών επικυρωμένο από δικηγόρο
4. Φωτοτυπία αναγνώρισης τίτλου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
5. Φωτοτυπία άδειας άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση έναρξης επαγγέλματος στην Ελλάδα
6. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας. (Για ομογενείς δελτίο ομογενούς και για αλλοδαπούς
από άλλη χώρα της Ε.Ε. φωτοτυπία διαβατηρίου)

Επισημαίνουμε ότι για αλλοδαπούς με σπουδές σε άλλη χώρα της Ε.Ε. απαιτείται επιπλέον πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το Υπουργείο Υγείας ή εναλλακτικά τίτλος Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
Για αλλοδαπούς από κράτος εκτός Ε.Ε. (Παντρεμένους με πολίτη της Ε.Ε.) : πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και φωτοτυπίες διαβατηρίων-ταυτοτήτων του ζευγαριού

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου στο εξής τηλέφωνο: 26510-87132.


  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου