Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, παρουσιάζει το βιβλίο της Ηπειρώτισσας δημοσιογράφου Λίας Λάππα,  τη Δευτέρα

4 Δεκεμβρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.

 

                                                                                                    Δελτίου Τύπου-πρόσκληση.

O Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, παρουσιάζει το βιβλίο: «Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους !!!», του μέλους της, δημοσιογράφου, Λίας Λάππα , τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια.

Η προαγωγή του πνεύματος και η στήριξη των νέων ανθρώπων και δη των Ηπειρωτών που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και όχι μόνο , είναι κύριο μέλημα τόσο του συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου όσο και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, για αυτό και στηρίζουμε από κοινού, το πρώτο συγγραφικό παιδί της Κονιτσιώτισας Λίας Λάππα, η οποία μετά από έρευνα πέντε ετών και αναρίθμητες συνεντεύξεις, κατέθεσε ένα δείγμα γραφής, που αγγίζει τους πάντες για διαφορετικούς λόγους.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Η Άννα Στεργίου, δημοσιογράφος

Ο Χρήστος Μέγας, δημοσιογράφος

Η Γωγώ Καπετάνιου, δημοσιογράφος και

η δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου, Λία Λάππα.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Δόσης και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Εύα Χαλατσά.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ηπειρώτικο γλέντι. Την μουσική ευωχία των παρευρισκομένων, έχει αναλάβει η ηπειρώτικη μουσική κομπανία ''Οι Λαλητάδες''. Θα προσφερθούν ηπειρώτικα εδέσματα,  από τις γυναίκες, μέλη του Συνδέσμου και ηπειρώτικο τσίπουρο, από τη περιοχή της Ζίτσας.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο :

Αναμφισβήτητα, η δουλειά για τον άνθρωπο, είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιβίωσης και αυτοπραγμάτωσης και σε μεγάλο βαθμό αποτελεί παράμετρο που ορίζει ακόμη και συμπεριφορές.

Το βιβλίο, είναι μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης της συμπεριφοράς των ανδρών, με βάση το επάγγελμά τους.

Η δημοσιογράφος Λία Λάππα, για 5 ολόκληρα χρόνια συζητούσε με άνδρες επιτυχημένους στο επάγγελμά τους και εκείνοι, της εμπιστεύτηκαν τα μυστικά του επαγγέλματός τους αλλά και της ζωής τους.

Πόσο μπορεί να επηρεάσει μια στερημένη φοιτητική ζωή την κατοπινή ερωτική συμπεριφορά ενός γιατρού; Γιατί οι ποδοσφαιριστές επιδιώκουν να βρουν νωρίς το ταίρι της ζωής τους ; Ποια κατηγορία δικηγόρων θέλει δίπλα του γυναίκες τρόπαιο; Τι σημαίνει στόχος για τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και που μπορεί να φτάσει για να τον κατακτήσει; Γιατί πρέπει να «μαρινάρεις» έναν σεφ;

Το βιβλίο εμπεριέχει, με χιούμορ και αμεσότητα, όλα αυτά και άλλα πολλά μικρά μυστικά, μεγάλων ανδρών που μπορούν να εξηγήσουν τις συμπεριφορές τους, ως προς το άλλο φύλο . Κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «ειπωμένο» από άνδρες για να το διαβάσουν οι γυναίκες.

Χωρίς ονόματα αλλά με πάθος οι άνδρες που μίλησαν στη Λία Λάππα, έδωσαν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης , της ζωής τους και που ξέρετε ίσως ο σύντροφός σας να έχει πολλά κοινά στοιχεία με τους πρωταγωνιστές του βιβλίου και διαβάζοντάς το, τον καταλάβετε καλύτερα…

Το Γραφείο Τύπου του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου.

 


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας