ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ – 11.00΄π.μ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ – ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ,ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!

Εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τη βαθιά θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, κυρίως παιδιών στο τραγικό δυστύχημα - έγκλημα στα Τέμπη.

Η οργή και η αγανάκτηση πρέπει να γίνουν αγώνας διαρκείας, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, ώστε να δικαιωθούν οι νεκροί μας.

Πρέπει να ακουστεί όλη η αλήθεια. Η αλήθεια που κρύβουν και διαστρεβλώνουν καθημερινά τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ στις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεών τους. Την χρωστάμε σε όλους διαχρονικά τους νεκρούς, θα την παραδώσουμε αλώβητη στις μανάδες και τους συγγενείς, που δεν είδαν και δεν θα ξαναδούν τα παιδιά τους, τα αδέρφια τους – τους δικούς τους ανθρώπους. Δεν θα επιτρέψουμε με τους αγώνες μας, να περάσει η σχεδιασμένη προσπάθεια συγκάλυψης και αυτού του εγκλήματος.

Όλοι τους, γνώριζαν και γνωρίζουν, αλλά σήμερα κάνουν τους ανήξερους - «πέφτουν από τα σύννεφα». Τους προειδοποιούσαμε, είτε ως συνδικαλιστικές οργανώσεις, είτε ατομικά ως εργαζόμενοι, για την αθλιότητα που επικρατεί στα τρένα & το σιδηρόδρομο, για τις αθλιότητες που οι ίδιοι δημιούργησαν και δημιουργούν στον Δημόσιο Τομέα. Η εκάστοτε κυβέρνηση, σε σύμπλευση με τους ιδιώτες «επιχειρηματίες» και κάτω από την Εποπτεία & τις οδηγίες των Βρυξελών, όχι μόνο αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας, όχι μόνο μας λοιδορούσαν ως «επαγγελματίες τεμπέληδες», όχι μόνο προσπαθούν να διαχωρίσουν τον λαό με τον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά μας απειλούσαν και μας απειλούν με εξώδικα & αγωγές, με απολύσεις αν δεν «συμμορφωθούμε» με τις υποδείξεις τους.

Ο ένοχος για το έγκλημα αυτό, αλλά και για όλα τα προηγούμενα, ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι η πολιτική που αντιμετωπίζει τα δημόσια αγαθά και παροχές (υγεία, παιδεία, ασφάλεια στην εργασία, αξία της ανθρώπινης ζωής κ.λπ.) ως «κόστος», ως «ευκαιρία για κέρδος». Κόστος ασύμφορο προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη, κόστος που πρέπει να ξεφορτωθούν το Κράτος, οι «Επιχειρήσεις-Επιχειρηματίες», το επενδυμένο Κεφάλαιο, θυσιάζοντας ακόμη και την Ανθρώπινη ζωή.

Ευθύνη έχουν όλες οι κυβερνήσεις (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ –ΣΥΡΙΖΑ) που έχουν διαγράψει το μέλλον των νέων, δεν έχουν εγγράψει κανένα μέλλον για τον δημόσιο τομέα και επιπλέον καθημερινά τον απαξιώνουν, καθημερινά τον κατακερματίζουν, καθημερινά τον διαλύουν και τον διαχειρίζονται ως φέουδο του ρουσφετιού και του βολέματος, καθαρά για δικούς τους ψηφοθηρικούς και όχι μόνο λόγους.

Όσο και αν προσπάθησαν άρον – άρον οι μηχανισμοί του συστήματος και του κυβερνώντος κόμματος με την βοήθεια των «παπαγάλων» τους, να φορτώσουν τις ευθύνες αρχικά στην «κακιά στιγμή» ή/και στο «ανθρώπινο λάθος» και επειδή ΔΕΝ τους βγήκε, χάρη στους αγώνες όλων των πολιτών – όλων των ηλικιών, τώρα προσπαθούν να τις φορτώνουν στο «κακό Δημόσιο» και τους «αργόσχολους Δημόσιους Υπαλλήλους», ο αγώνας των εργαζομένων δεν θα τους επιτρέψει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ το αφήγημα. Οι αγώνες μας, οι αγώνες κάθε εργαζόμενου θα τους το καταρρίψουν και θα δημιουργήσουν το μέλλον κάθε νέου, κάθε εργαζόμενου, κάθε πολίτη που έχει ανάγκη τις ΑΣΦΑΛΕΙΣ κοινωνικές παροχές, που έχει ανάγκη ένα υγιή δημόσιο τομέα, πέρα από κάθε έννοια κέρδους, πέρα από κάθε έννοια ψηφοθηρίας.

Κάθε εργαζόμενος, κάθε πολίτης οφείλει να πάρει θέση. Με αγώνες κατακτούμε τα δικαιώματά μας, με αγώνες χαράσσουμε το μέλλον μας.Στόχος είναι να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις, το ξεπούλημα του Δημοσίου.

 • Συμμετέχουμε στο συλλογικό αγώνα, στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές, οι μαθητές με τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις τους σε όλη τη χώρα !

 • Φροντίζουμε το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί. Να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι, για να σταματήσουν επιτέλους να μας κουνούν συνέχεια και απαξιωτικά το δάχτυλο.

 • Αγωνιζόμαστε για ασφαλείς δημόσιες μεταφορές, υποδομές και κοινωνικές παροχές, γιατί αυτές μας αξίζουν, για αυτές αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας και με αυτές θα τιμηθούν οι νεκροί μας.

 

ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις ΛΑΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΗΦΘΕΙ – ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

 

Την Πέμπτη 16 Μάρτη 2023 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ στις 11 το πρωί στην πλατεία ΚΙΛΚΙΣ

 

Άρτα, 14 Μαρτίου 2023

Το ΝΤ Άρτας της ΑΔΕΔΥ


 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου