Με αντίποινα στο σχέδιο του ΝΑΤΟ απειλεί η Μόσχα

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ελπίζει το σχέδιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να αναπτύξουν άρματα μάχης και βαριά όπλα σε κράτη-μέλη του NATO τα οποία γειτονεύουν με τη Ρωσία δεν θα υλοποιηθεί.

«Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και ότι θα αποτραπεί ο κίνδυνος η κατάσταση στην Ευρώπη να ολισθήσει σε μια νέα στρατιωτική αναμέτρηση η οποία θα μπορούσε να έχει επικίνδυνες συνέπειες», ανέφερε το ρωσικό ΥΠΕΞ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μάλιστα αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών ονόματι Γιούρι Γιακούμποφ δήλωσε ότι αν το σχέδιο τεθεί σε εφαρμογή θα αποτελέσει την πιο επιθετική ενέργεια των ΗΠΑ από τον Ψυχρό Πόλεμο και προειδοποίησε με αντίποινα.

Μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνονταν ίσως η εγκατάσταση πυραύλων Ισκαντέρ στο Καλίνινγκραντ, η δημιουργία ρωσικού θύλακα κοντά στα σύνορα με Πολωνία - Λιθουανία και η ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων στην πρώην σοβιετική Λευκορωσία.
http://www.kathimerini.gr


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας