Πούτιν: Οι τζιχαντιστές χρηματοδοτούνται από 40 κράτη και μέλη των G20

Πούτιν: Οι τζιχαντιστές χρηματοδοτούνται από 40 κράτη και μέλη των G20 - Media

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμιρ Πούτιν, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι παρουσίασε στους υπόλοιπους ηγέτες των G20, στοιχεία της ρωσικής αντικατασκοπίας, σύμφωνα με τα οποία, οι τζιχαντιστές χρηματοδοτούνται από 40 κράτη.

«Κατά τη διάρκεια της Συνόδου, παρουσίασα περιπτώσεις χρηματοδότησης του ISIS από φυσικά πρόσωπα. Τα χρήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία μας, προέρχονται από 40 χώρες μεταξύ των οποίων και χώρες των G20», ανέφερε.

Επίσης, ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε την ανάκγη να σταματήσει το λαθρεμπόριο πετρελαιοειδών από τους τζιχαντιστές.

«Έδειξα στους συναδέλφους αεροφωτογραφίες που καταδεικνύουν με σαφήνεια το εύρος του λαθρεμπορίου. Η αυτοκινητοπομπή με οχήματα ανεφοδιασμού των τζιχαντιστών εκτίνεται 4 και 5 χιλιόμετρα», είπε ο Πούτιν, φωτογραφίζοντας την Τουρκία, που έχει κατηγορηθεί  και στο παρελθόν για σχέσεις με το λαθρεμπόριο των τζιχαντιστών.
Τέλος, ανέφερε ότι έφτασε η ώρα η διεθνής κοινότητα να δώσει μία συντονισμένη απάντηση στους τζιχαντιστές.


http://www.topontiki.gr





 
 
 

RADIO-TZOURLAKOS

Καθημερινές Εκπομπές  19.00μμ--23.00μμ

 

ΤΖΟΥΡΛΑΚΟΣ News
Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας
PayPal Δωρεά με Κάρτα
Ασφαλής πληρωμή μέσω PayPal ή με τη χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας