ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ
 
Πατέρας επιτέθηκε στον δολοφόνο της κόρης του μέσα στο δικαστήριο! [video]

Εκτός εαυτού βγήκε ο πατέρας μιας έφηβης, που δολοφονήθηκε από έναν βιαστή, και επιτέθηκε μέσα στο δικαστήριο στον άντρα που σκότωσε την κόρη του, επειδή ο δράστης τον ειρωνευόταν και γελούσε μαζί του!

Ο Βαν Τέρι, πατέρας της Σιρέλντα Τέρι, έδινε την κατάθεσή του στο δικαστήριο του Οχάιο την Πέμπτη και στράφηκε προς το δολοφόνο Μάικλ Μάντισον, που τον ειρωνεύτηκε.

Ο Τέρι στη συνέχεια όρμησε στον Μάντισον, πέφτοντας πάνω στο τραπέζι την ώρα που οι αναπληρωτές του γραφείου του σερίφη έπεσαν επάνω του και προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από τον εναγόμενο. Οι αξιωματικοί στη συνέχεια, τον έβγαλαν από την αίθουσα του δικαστηρίου, ενώ τα μέλη της οικογένειας έκλαιγαν.

ΗΠΑ: Πατέρας επιτίθεται στο δολοφόνο της κόρης του

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής του,  ο Τέρι δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή υποθέτω πως θα πρέπει μέσα στις καρδιές μας να συγχωρήσουμε αυτό τον κλόουν. Άγγιξε την οικογένειά μας, πήρε την κόρη μου…»

Στη συνέχεια σταμάτησε, ακουμπώντας τον αγκώνα του στο τραπέζι, κάρφωσε το βλέμμα του στο δολοφόνο και στην συνέχεια έτρεξε κατά μήκος της αίθουσας για να του επιτεθεί.

<p>Ο δολοφόνος Μάικλ Μάντισον</p>
Ο 38χρονος Μάντισον, καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία τριών ανθρώπων και την συσκευασία των πτωμάτων τους σε σακούλες σκουπιδιών.




http://www.imerisia.gr

 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας