Κωνσταντινούπολη: Έφοδοι της τουρκικής αστυνομίας σε 44 επιχειρήσεις

Μεγάλη επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας σε 44 επιχειρήσεις την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη, με τις αρχές να έχουν εκδώσει εντάλματα σύλληψης για 120 διευθυντικά στελέχη στο πλαίσιο της έρευνας για τον απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, οι εταιρείες κατηγορούνται για οικονομική ενίσχυση του κινήματος του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί ως τον ενορχηστρωτή του αποτυχημένου πραξικοπήματος. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.

Καμία από τις τουρκικές εταιρείες που ελέγχονται δεν κατονομάστηκε. Από την απόπειρα πραξικοπήματος ώς σήμερα τέθηκαν υπό κράτηση περισσότεροι από 35.000 άνθρωποι, εκ των οποίων 17.000 έχουν συλληφθεί, ενώ δεκάδες χιλιάδες άλλοι έχουν χάσει τη δουλειά τους ή έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

http://www.kathimerini.gr


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας