Σε επικίνδυνο κατήφορο πρακτικών μικροπολιτικής καπηλείας, διχασμού της κοινωνίας και διασπορά εθνοτικού μίσους ο Πρωθυπουργός κ. Έντι Ράμα.

 

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας κ. Έντι Ράμα εγκλωβισμένος στο αδιέξοδο για το οποίο αποκλειστικά ευθύνεται, συνεχίζει το κρεσέντο πρακτικών που αφορούν στην διάσπαση της κοινωνίας της Χιμάρας, χειραγώγησης των πολιτών, καταστρατήγησης εν τέλει των αρχών του κράτους δικαίου, της ισοπολιτείας και ισονομίας.

Σήμερα επέστρεψε στη Χιμάρα έχοντας την ψευδαίσθηση ότι έχει παρέλθει ο χρόνος επούλωσης των συνεπειών που προκαλεί στην τοπική κοινωνία η παράνομη φυλάκιση και κράτηση του εκλεγμένου Δημάρχου της περιοχής κ. Φρέντη Μπελέρη.

Επανέλαβε ένα απ’ τα πλέον κακόγουστα σόου μικροπολιτικής στα οποία συνηθίζει προλειαίνοντας το έδαφος για την διαδικασία πρόωρων εκλογών που έχει δρομολογήσει μέσω αποφάσεων των ελεγχόμενων δικαστικών φορέων.

Ωστόσο ξεπέρασε τα εσκαμμένα: Σαν πλανόδιος ντελάλης και όχι αρχηγός κράτους, διαμοίρασε ορισμένους τίτλους ιδιοκτησιών για οικίες Χιμαριωτών. Όχι για εκτάσεις σημαντικής οικονομικής αξίας στην παραλία τα οποία προορίζει όπως και μέχρι σήμερα για τους «στρατηγικούς επενδυτές» της αυλής. Με τίτλους του κράτους, του συστήματος Κτηματολογίου το οποίο χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να κάνει κομματική πολιτική. Η παρουσία εξ άλλου του κομματικού μηχανισμού δεν αφήνει περιθώρια άλλης ερμηνείας. Δεν απέφυγε να επιτεθεί στον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ που εκπροσωπεί την μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο παραβλέποντας ότι έτσι καλλιεργεί γλώσσα μίσους και διχόνοια στην τοπική κοινωνία και κατ επέκταση στον Ελληνισμό. Πρακτικές που στην περιοχή εφάρμοσε το κομουνιστικό καθεστώς κατατάσσοντας τους Έλληνες σε ημέτερους και υμετέρους. Αποκάλυψε ότι η ανάθεση καθηκόντων Περιφερειάρχη Αυλώνας σε άτομο ελληνικής καταγωγής δοκιμασμένο σε αποστολές ανάλογες αποσκοπεί στην μόχλευση πολιτικών περεταίρω διάσπασης με σκοπό τη χειραγώγηση της τοπικής κοινωνίας. Εκβίασε τους πολίτες ελληνικής καταγωγής να μην αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοιοι διότι δεν είναι προς το συμφέρον τους.

Ο Πρωθυπουργός εγκαλείται εδώ και πολλούς μήνες αλλά κωφεύει έχοντας την ψευδαίσθηση ότι εν τέλει θα καθυποτάξει την κοινωνία των πολιτών της Χιμάρας και θα συνεχίσει με πρακτικές τσιφλικά να καταληστεύεται την περιοχή παραβλέποντας το συμφέρον των κατοίκων της περιοχής.

Στην ουσία κάνει πιο δύσκολη την έξοδο απ’ το λαβύρινθο που έχει εγκλωβιστεί διότι έχει απολέσει τη νηφαλιότητα και την ψυχραιμία του.

Θέλεις πραγματικά να γνωρίσεις την Ήπειρο;;Επισκέψου και κάνε  εγγραφή στο κανάλι μας TZOURLAKOS στο youtube και διάλεξε ένα από τα 1300 βίντεο μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε!...

 


  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

    Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

    Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

    Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου