Παρατείνεται ως την Τετάρτη η πληρωμή των δόσεων φορολογίας εισοδήματος

Παρατείνονται ως την Τετάρτη και οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών στις ΔΟΥ και τα Ελεγκτικά Κέντρα, των οποίων οι προθεσμίες έληγαν την Δευτέρα. Έως την ίδια ημερομηνία, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων-διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

Η παράταση αυτή, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, κρίθηκε αναγκαία, λόγω της προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας του TAXISNET, για εργασίες αναβάθμισης-συντήρησης, το χρονικό διάστημα από 28.11.2015 ως 29.11.2015.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το υπουργείο Οικονομικών είχε ανακοινώσει ότι παρατείνονται ως την Τετάρτη οι προθεσμίες για την καταβολή της τρίτης δόσης του φόρου εισοδήματος, καθώς της δεύτερης δόσης του ΕΝΦΙΑ, που έληγαν, επίσης, σήμερα.
http://www.kathimerini.gr


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας