Banner Πανω
 
 
 


Στάδιο 3: Πύλη - Καλύβια (62χλμ)

Οι Νight Riders νικητές του βόρειου τριήμερου αγώνα!!
Πρώτοι οι BikeBoard στο 3ο στάδιο του οκταήμερου αγώνα!
Μία ακόμα συναρπαστική ημέρα ολοκληρώθηκε για το Bike Odyssey 2018. Στο 3ο στάδιο του αγώνα η ομάδα Bike Board των Mossoczy Zbigniew και Maciejowski Przemyslaw κατέλαβε την πρώτη θέση για τον 8ήμερο αγώνα.
Νικητές στο τρίτο στάδιο του τριήμερου αγώνα αναδείχθηκαν οι Κούπριζας και Ευαγγελίου (Night Riders), οι οποίοι μετά από τρείς νίκες σε τρία στάδια αγώνα συνοδευόμενες από μία εξαιρετική εμφάνιση, κατέλαβαν την πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης του βόρειου τριήμερου αγώνα
Με τη διαδρομή να αλλάζει λόγω των καιρικών συνθηκών, τα δύο πρώτα σημεία ελέγχου  του σημερινού σταδίου τοποθετήθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Ο συνδυασμός του βροχερού καιρού, της μειωμένης από το προγραμματισμένο απόστασης και του λασπωμένου τερέν σε μία ούτως ή άλλως δύσβατη διαδρομή, επηρέασε τις μέχρι σήμερα ισορροπλίες και αλλάξε τα δεδομένα του αγώνα, αυξάνοντας το ενδιαφέρον.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 8-ήμερο αγώνα, η μάχη για την πρώτη θέση κρίθηκε για ακόμα μία φορά ανάμεσα στους Mossoczy Zbigniew-Maciejowski Przemyslaw (BikeBoard) και  Καλογερόπουλο- Παπανικολάου (Pedal Force One). Ωστόσο η μπλε φανέλα του πρωτοπόρου άλλαξε χέρια σήμερα και κατέληξε στους BikeBoard.
Αναλυτικότερα, οι Πολωνοί ήταν αυτοί που πέρασαν πρώτοι από το πρώτο checkpoint, με τους Καλογερόπουλο και Παπανικολάου (Pedal Force One) να  είναι από πίσω τους με ενάμιση λεπτό διαφορά. Τρίτοι ακολουθούσαν οι Τσουλουχάς και Σωτηρίου (Best Men) δύο λεπτά παραπίσω. Στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα βρίσκονταν, ποδηλατώντας μαζί και σε πολύ κοντινή απόσταση από την προπορευόμενη ομάδα, οι Σαμολαδάς – Φραγκούλης (Vita4you.gr) , οι Χρήστου-Cole (Animal Rights)και De Bock Wim - Loose Pieter (Ekopak Warriors 1).  
Μόλις δεκατέσσερα  λεπτά αργότερα οι BikeBoard πέρασαν και από το δεύτερο checkpoint, διατηρώντας το προβάδισμα, με τους Pedal Force One να ακολουθούν. Οι Best Men, ανεβάζοντας ρυθμό είχαν πλέον μειώσει κατά ένα λεπτό τη διαφορά και πλησίαζαν απειλητικά. Λίγα δευτερόλεπτα πίσω τους οι Ekopak Warriors 1 είχαν περάσει στην τέταρτη θέση έχοντας κολλημένους πίσω τους Animal Rights. Οι Vita4you.gr είχαν μείνει πιο πίσω, και οι πρώτες θέσεις του σταδίου θα κρίνονταν πλέον ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες.

 

Στο τελευταίο κομμάτι του σταδίου οι Mossoczy Zbigniew-Maciejowski Przemyslaw, (BikeBoard ) μεγάλωσαν το προβάδισμά τους, για να πάρουν τελικά τη νίκη με οκτώ λεπτά διαφορά από τους δεύτερους Παπανικολάου-Καλογερόπουλου (Pedal Force One), βγαίνοντας νικητές για πρώτη φορά μέσα σε αυτές τις τρείς μέρες από τη μεταξύ τους κόντρα. Τρίτοι τερμάτισαν οι De Bock Wim και Loose Pieter (Ekopak Warriors 1), οι οποίοι ,ανεβαίνοντας σταδιακά θέσεις κατά τη διάρκεια της κούρσας, προσπέρασαν τους για πολύ ώρα τρίτους Τσουλουχά και Σωτηρίου (Best Men), αφήνοντάς τους στην τέταρτη θέση. Κατάφεραν μάλιστα και έφτασαν και τους δεύτερους  Παπανικολάου-Καλογερόπουλου, δεν μπόρεσαν όμως να τους προσπεράσουν, τελειώνοντας τον αγώνα πίσω τους με διαφορά λίγων δευτερολέπτων.
Ολοκληρώθηκε ο Βόρειος τριήμερος αγώνας
Σήμερα ολοκληρώθηκε και ο βόρειος τριήμερος αγώνας του Bike Odyssey 2018, ο οποίος βρήκε νικητές τους Κούπριζα και  Ευαγγελίου της ομάδας Night Riders.
Πιο συγκεκριμένα οι Κούπριζας- Ευαγγελίου (Night Riders) είχαν πάρει και σήμερα από νωρίς προβάδισμα, με τους Τζάφο και Ζύλη (ProbikeShop) να έπονται με διαφορά μικρότερη των 30 δευτερολέπτων στο πρώτο checkpoint, και τους Πετρίδη - Δρούγια (Protect Aoos animalrights) λίγο παραπίσω στα δυόμιση λεπτά. Ο αγώνας εξελίχθηκε και τελικά ολοκληρώθηκε με αυτή την κατάταξη στις πρώτες τρεις θέσεις, με τους Κούπριζα Βασίλη και Ευαγγελίου Κωνσταντίνο (Νight Riders) να διατηρούν το προβάδισμα, να επιβεβαιώνουν την κυριαρχία τους από τους προηγούμενους αγώνες, και να παίρνουν την πρώτη θέση.
Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε ο βόρειος τριήμερος αγώνας του Bike Odyseey 2018. Παίρνοντας τη νίκη και στους τρείς αγώνες της εκδήλωσης πρώτοι αναδείχθηκαν οι Κούπριζας Βασίλης και Ευαγγελίου Κωνσταντίνος (Νight Riders). Δεύτερη συνολικά αναδείχθηκε η ομάδα ProBike Shop των Τζάφου Σπυρίδωνα και Ζύλη Πέτρου, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν στη συνολική κατάταξη πήραν οι Παπασάββας Μιχάλης και Απόστολος Χρυσαφέλλης της ομάδας Dynamic. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκειά του και αποζημίωσε και με το παραπάνω τους φίλους της ποδηλασίας -αλλά και του αθλητισμού γενικότερα - που επέλεξαν να τον παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα μας.
Τις επόμενες δύο μέρες θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα στάδια του 8ήμερου αγώνα, και αναμένουμε πλέον με αγωνία την έλευση και του νότιου τριήμερου αγώνα του Bike Odyssey 2018.
Παρακάτω παρατίθενται πίνακες με τις πρώτες εξάδες του σταδίου ανά αγώνα, αλλά και της πρώτης εξάδας της συνολικής κατάταξης του βόρειου τριήμερου αγώνα:

 

 


ΒΟΡΕΙΟ 8ΗΜΕΡΟ - Τερματισμός
 
1    MOSSOCZY ZBIGNIEW                                                          MACIEJOWSKI PRZEMYSLAW    BIKEBOARD    2:22:19       
2    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΟΣ                                  ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ    PEDAL FORCE ONE    2:30:31       
3    DE BOCK WIM
LOOSE PIETER    EKOPAK WARRIORS 1    2:30:50       
4    ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ    best men    2:33:54       
5    daan de backer
andy standaert    ouzo?azo!    2:36:39       
6    ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
cole simon    animal rights    2:38:09    

ΒΟΡΕΙΟ 3ΗΜΕΡΟ – Tερματισμός
 
1    ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΩΝΣΝΤΙΝΟΣ                                                           ΚΟΥΠΡΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ     NIGHT RIDERS    2:16:37       
2    ΖΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΖΑΦΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ    PROBIKESHOP    2:26:25       
3    ΠΕΤΡΙΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΡΟΥΓΙΑΣ ΧΡΟΝΗΣ    Protect Aoos animalrights    2:33:32       
4    βουντουρησ ευριπιδησ
ζουμπουλησ βασιλησ    bullets    2:35:36       
5    λαμπρου νικοσ
μαυβριδησ αλεξανδροσ    chondros – lignos    2:39:54       
6    χρυσαφελλησ αποστολησ
παπασαββασ μιχαλησ    dynamic    2:47:34    

 

 

 

 


ΒΟΡΕΙΟ 3ΗΜΕΡΟ - Συνολική Κατάταξη
 
1    ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΩΝΣΝΤΙΝΟΣ                                                           ΚΟΥΠΡΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ     NIGHT RIDERS    12:33:16       
2    ΖΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΖΑΦΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ    PROBIKESHOP    13:33:20       
3    χρυσαφελλησ αποστολησ
παπασαββασ μιχαλησ    dynamic    13:40:28       
4    ΠΕΤΡΙΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΡΟΥΓΙΑΣ ΧΡΟΝΗΣ    Protect Aoos animalrights    13:46:47       
5    γλαβασ ανδρεασ
χατζιαρασ πολυδευκησ    o.p.o.p 2    14:22:28       
6    βουντουρησ ευριπιδησ
ζουμπουλησ βασιλησ    bullets    14:49:31    

 

 


 

Blog: http://karagkiozis-ipirotis.blogspot.com

Facebook: Ηπειρώτης Θέατρο Σκιών

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=dBsa-lnTShY

Δωρεάν Πολιτιστική προβολή

 

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr