Banner Πανω
 
 
 

Πλέον κοιτά και στο εξωτερικό για προπονητή

 

Από μηδενική βάση ξεκινά η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την αναζήτηση τεχνικού για τη νέα χρονιά, μετά το ναυάγιο με τον Ν. Παπαδόπουλο, που επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι Γιαννιώτες επιχείρησαν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το μεγαλύτερο ανοιχτό θέμα στην ομάδα ενόψει της νέας περιόδου, που είναι αυτό του προπονητή, όμως ο «γάμος» με τον Ν. Παπαδόπουλο δεν έγινε.

Έτσι, η ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου, με τους ενδιαφερόμενους ή πιθανούς διαδόχους του Γ. Πετράκη να είναι μεν αρκετοί, λίγοι όμως από την ελληνική αγορά συγκεντρώνουν το πραγματικό ενδιαφέρον της διοίκησης. Από την ελληνική αγορά δύο είναι αυτοί που προσελκύουν το πραγματικό ενδιαφέρον της ΠΑΕ και αυτοί είναι ο Γ. Τάτσης, που ολοκλήρωσε χθες βράδυ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Πλατανιά και ο Μιχ. Γρηγορίου.

Άλλη αξιόλογη περίπτωση έλληνα προπονητή δεν εξετάζεται σοβαρά από τον Γ. Χριστοβασίλη και τους συνεργάτες του, που μετά το ναυάγιο με τον Ν. Παπαδόπουλο δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την αναζήτηση ξένου τεχνικού, όχι μόνο με περγαμηνές, αλλά με την προοπτική να μείνει στην ομάδα και στη Σούπερ Λίγκα.

Ως προ το γιατί χάλασε η συμφωνία με τον Ν. Παπαδόπουλο, τη δική της εξήγηση δίνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, στην οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι δε θα προχωρήσει η συμφωνία με τον προπονητή κ. Παπαδόπουλο.

Ενώ και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία και αφότου ο κ. Παπαδόπουλος ήρθε στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, γνωρίστηκε και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο team και λίγο πριν την παρουσίαση του στα ΜΜΕ, όπως και είχε προγραμματιστεί και από τις 2 πλευρές, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διατύπωση στους όρους του συμβολαίου με την ομάδα. Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη αλλά και τις αλλαγές που ζήτησε στη διατύπωση, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Προπονητικό κέντρο της ομάδας, μαζί με το manager του, για τη Θεσσαλονίκη στις 14.30, έχοντας ήδη πάρει την απόφασή του να μην υπογράψει.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε από μέρους μας να ζητήσουμε συγνώμη από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ταλαιπωρία, εν μέσω κιόλας εκλογικής εβδομάδας, αλλά και από τον κόσμο της ομάδας για την οποιαδήποτε σύγχυση δημιουργήθηκε στο θέμα του προπονητή.

Ήδη προχωράμε στην επόμενη κίνηση για την επόμενη μέρα της ομάδας για να ανακάμψει και να επιστρέψει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», καταλήγει η ανακοίνωση

 

Ο Γιούρκας για τον ΠΑΣ

Μετά από αρκετό καιρό, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησες για τις δύο μεγάλες του ποδοσφαιρικές αγάπες, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας την ευχή, η ομάδα που τον ανέδειξε να επιστρέψει άμεσα στην κατηγορία που ανήκει.

«Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μιας και στις δύο ομάδες αυτές ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Στον ΠΑΣ έγινα γνωστός και πήγα στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη στον Παναθηναϊκό βελτιώθηκα και ο σύλλογος με βοήθησε να κάνω το μεγάλο βήμα και να πάω στο εξωτερικό. Εμένα ο πατέρας μου έπαιζε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την εποχή που είχε τρομερή ομάδα. Τότε πήγαιναν οι μεγάλες ομάδες στα Γιάννενα και φοβόντουσαν ότι θα φάνε πολλά γκολ. Σίγουρα μου φαίνεται πολύ άσχημο το γεγονός αυτό. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με βάση τη δυναμική που έχει σαν σύλλογος, θα πρέπει να είναι κάθε χρονιά στην πρώτη κατηγορία και να παλεύει κάποιες χρονιές να βγει στην Ευρώπη. Είναι ομάδα με ιστορία, που έχει τρομερό κόσμο και η φανέλα της είναι πολύ βαριά. 

Η πόλη ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Του χρόνου πιστεύω ότι ο ΠΑΣ πρέπει να επανέλθει εκεί που ανήκει».

 

Συγκίνηση για τον κυρ – Φάνη!

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Σύνδεσμος βετεράνων του ΠΑΣ απένειμε τιμητικές πλακέτες σε πρόσωπα, που χαρακτήρισαν την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣ, χωρίς να είναι ποδοσφαιριστές, αλλά φροντιστές της ομάδας. Η πιο γνωστή φυσιογνωμία της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι αναμφισβήτητα ο αγαπητός σε όλους Φάνης Νέσσης, ο κυρ – Φάνης, για τους φίλους του ΠΑΣ, σε ηλικία 90 ετών πλέον, που συγκινημένος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από μία παλιά δόξα του ΠΑΣ, τον Διονύση Αλεξάκη. Τιμήθηκαν ακόμη οι Χρήστος Κλαρούδας και ο Ανδρέας Ευαγγέλου, που επίσης υπηρέτησαν για πολλά χρόνια την ομάδα του ΠΑΣ.

πηγη.Εφημ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


 

Blog: http://karagkiozis-ipirotis.blogspot.com

Facebook: Ηπειρώτης Θέατρο Σκιών

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=dBsa-lnTShY

Δωρεάν Πολιτιστική προβολή

 

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr