Banner Πανω
 
 
 

 Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κατερίνα Γκόγκου, μέλος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που διεξήχθη στη λίμνη Varese από 27-31 Αυγούστου.

H νεαρή αθλήτρια, μετά από δυναμικές εμφανίσεις, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2022 στο Σκιφ Νεανίδων καθώς και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα, αναδεικνύοντας την Ελλάδα πρώτη δύναμη στη γενική κατάταξη στην κατηγορία -19!

Ο Ν.Ο.Ι., για μία ακόμη φορά, κέρδισε τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας τη διαχρονική του αξία στο Διεθνές στερέωμα, με αθλητές που τιμούν το άθλημα της κωπηλασίας και αγωνίζονται με πάθος φέρνοντας τον Όμιλο ψηλά στις παγκόσμιες κατατάξεις.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων έφερε και άλλες σημαντικές διακρίσεις. Την πρώτη θέση στο μικρό τελικό του αγωνίσματος 2- εφήβων κατέλαβε το πλήρωμα του Ν.Ο.Ι. που αποτελούνταν από τους Κούτρα Δημήτρη και Κωστούλα Βασίλη ενώ η Παπαϊωάννου Δήμητρα, στην πρώτη της εμφάνιση σε Διεθνή αγώνα, κατέλαβε τη 2η θέση στο μικρό τελικό στο αγώνισμα της 4- Νεανίδων.

Τη 2η θέση στο διπλό σκιφ Εφήβων στον Τελικό Γ’ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κέρδισε ο Κοπίδης Λεωνίδας και τέλος, σε μια κατηγορία παραπάνω, δηλ -23, ο αθλητής του σωματείου Φαϊτας Παύλος πήρε την 2η θέση στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Νέων Ανδρών στον τελικό Γ’.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωάννινων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην μεγάλη προσπάθεια των αθλητών της και φυσικά στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γκόγκου Αικατερίνη, η οποία για μια ακόμη φορά έκανε περήφανους τόσο το σωματείο όσο και ολόκληρη την Ελλάδα και κατάφερε να ακουστεί ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος.  Ο Ν.Ο.Ι. αισθάνεται υπερήφανος για όλα τα παιδιά του σωματείου, που με το ήθος τους και μέσα από σκληρή προπόνηση και προσπάθεια δικαιώνονται για τους κόπους τους.

Παράλληλα, η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωάννινων συγχαίρει τους προπονητές του σωματείου Τσίλη Γιάννη, Λιόντο Φώτη, Λιόλιο Σάκη, Ευθυμίου Βασίλη και Μηλιώτη Παναγιώτη και δίνει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στον Παλαιοπάνο Απόστολο που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας της ομάδας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων σε ό, τι αφορά τα παιδιά τους. Τέλος, η Διοίκηση εκφράζει τα συγχαρητήριά της και στους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής Ομάδας καθώς και στα σωματεία τους  για τα εκπληκτικά αποτελέσματα, ανεξαρτήτως θέσης, και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους για άλλες μεγάλες στιγμές.

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΟΛΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο κι ολόκληρη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζουν τα βαθιά θλίψη τους για το θάνατο του Χαρίλαου Τόλη που υπήρξε, για σειρά ετών,  Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι..

Ο Χαρίλαος Τόλης ήταν άνθρωπος ενεργός και μαχητικός και άφησε το δικό του αποτύπωμα στα χρόνια της πορείας του στον Ν.Ο.Ι., μιας πορείας που διακρίνονταν από ευγένεια και ήθος.

Ο Ν.Ο.Ι. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και θα καταθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του συσσιτίου Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κοπάνων.


 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...