Πρόστιμο 1.000 ευρώ στον ΠΑΣ

 

 

Πρόστιμο 1.000 ευρώ στον ΠΑΣ

Χρηματική ποινή 1.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Στο μεταξύ, με ποινή αποκλεισμού ενός έτους τιμωρήθηκε ο Χ. Αρκούδας της ΑΕΚ για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Συγκεκριμένα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 22ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Κερκυρα, Κοντο Π. (φροντιστη): Για τη συμπεριφορά του φροντιστη κ.Π.Κοντου: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και στον κ.Π.Κοντό την ποινή της επίπληξης.

Β)ΠΑΕ ΟΦΗ, Τσαμπουρακη Ν.(Αντιπροεδρο-Υπευθ.Τεχνικων θεματων Εγκαταστασης): Για τη συμπεριφορα του κ.Ν.Τσαμπουρακη καθως επισης και για τη συμπεριφορα των φιλαθλων της: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ την ποινή της επίπληξης και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον Ν. ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗ την ποινή της επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιαννινα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Αρκουδας Χ. (ποδοσφαιριστης), ΠΑΕ ΑΕΚ: διότι : «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-1-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το A΄ δείγμα ούρων, στο οποίο ανιχνεύθηκε η διεγερτική ουσία Οξιλοφρίνη, (κατηγορία S6. b, λίστα απαγορευμένων ουσιών της WADA). Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.
Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ' αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ' αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA»: «Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ. Δέχεται ότι ο α΄ εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη υπό τις περιστάσεις του άρθρου 10.5 της Υ.Α 3956/17-2-12 (Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού) σε συνδυασμό με το άρθρο 24 Γ. 2 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει στον Χ. ΑΡΚΟΥΔΑ ποινή αποκλεισμού διαρκείας ενός (1) έτους. Αναστέλλει εν μέρει την ως άνω ποινή για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών».

Η κατωθι απόφαση αφορα το πρωταθλημα υποδομης Κ20, 22η αγωνιστικη
Α) Βεροια (Κ20), Γαιτανος Σ.(προπονητης): Για τη συμπεριφορα του προπονητη κ.Σ.Γαιτανου καθως επισης και για τη συμπεριφορα των φιλαθλων της : Επιβάλλει στην ομάδα Βέροια Κ20 συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Σ. ΓΑΪΤΑΝΟ την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ και ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Οι κατωθι αποφάσεις αφορουν το πρωταθλημα υποδομης Κ17, 20η αγωνιστικη
Α) Βεροια (Κ17), Χριστοφοριδη Δ. (προπονητη): Για τη συμπεριφορα στελεχων της ομαδας καθως επισης και για τη συμπεριφορα του προπονητη κ.Δ.Χριστοφοριδη: Επιβάλλει στην ομάδα ΒΕΡΟΙΑ Κ-17 συνολική χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Δ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ και ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική.

Β) Πανθρακικος (Κ17): Για τη συμπεριφορα στελεχων της ομαδας: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

πηγη: Sport.gr


 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου