Στ.Κοντονής: «Να παραιτηθούν οι διοικήσεις των ομάδων που δικαιολογούσαν τις βιαιότητες και την παρανομία»

Για προσπάθεια παραπλάνησης από τον Παναθηναϊκό κάνει λόγο με γραπτή του δήλωση ο Σταύρος Κοντονής.

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση των «πρασίνων», με την οποία τον καλούσε να παραιτηθεί, ο υφυπουργός αθλητισμού. Ο κυβερνητικός παράγοντας τοποθετήθηκε επίσημα και μεταξύ άλλων τονίζει πως «... νν κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν αυτές είναι εκείνες οι διοικήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων που επί μονίμου βάσεως δικαιολογούσαν τις βιαιότητες και την παρανομία, κλείνοντας τα μάτια σε όσα διαδραματίζονταν στα γήπεδά τους και σήμερα αποκαλύπτονται». 

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Κοντονή: 

«Ενώ για πρώτη φορά εφαρμόζονται πολιτικές πάταξης της βίας στους αγωνιστικούς χώρους σε όλα τα επίπεδα, ορισμένοι προσπαθούν να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες, πίσω από όλα όσα σήμερα, η κυβέρνηση πετυχαίνει και αποκαλύπτει. 

Το γεγονός ότι εντός των κύκλων μερίδας φανατικών οπαδών αποκαλύπτεται ότι δρουν εγκληματικές οργανώσεις με πολυεπίπεδη δράση, θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα τις διοικήσεις των ΠΑΕ οι οποίες όχι μόνο δεν περιόριζαν τη δράση τους επί χρόνια, αλλά τους ανέχονταν και τους φοβόντουσαν, την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία με συντονισμένη επιχείρηση κατάφερε να επιτύχει την εξάρθρωσή τους. 

Εν προκειμένω, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιχειρεί να παραπλανήσει, ότι δήθεν η ίδια δεν έχει ευθύνη για τη δράση μερίδας φανατικών, πολύ περισσοτέρων αριθμητικά από την υπό εξάρθρωση εγκληματική οργάνωση, η οποία δρούσε και αυτή ανενόχλητη στο γήπεδο της ΠΑΕ. 

Είναι προφανές ότι η αρχική σύμφωνη γνώμη του προέδρου του Παναθηναϊκού να κλείσει προληπτικά και για την αποφυγή νέων επεισοδίων η θύρα 13, η οποία ανεκλήθη κατά την πορεία των πραγμάτων, εντάσσεται σε ένα κλίμα φόβου το οποίο είχε καλλιεργηθεί και στο γεγονός ότι για τα έκτροπα που κατ΄ επανάληψη έχουμε παρακολουθήσει ευθύνονται πάντα οι άλλοι και ποτέ η διοίκηση της ομάδας, κατά την ίδια. 

Να γνωρίζουν όμως όλοι ότι οι ευθύνες κατανέμονται και θα κατανέμονται δίκαια, τα σκοτεινά κυκλώματα της ανομίας, της ανοχής και της υπόθαλψης, θα εξαρθρωθούν μέχρι ενός και ο νόμος θα εφαρμοστεί έναντι όλων. 

Τώρα, οποιοσδήποτε μπορεί να κατανοήσει γιατί μερίδα φανατικών αντιδρούσε και αντιδρά βίαια στην εφαρμογή του Νόμου σχετικά με την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων, του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και την κάρτα φιλάθλου. 

Αν κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν αυτές είναι εκείνες οι διοικήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων που επί μονίμου βάσεως δικαιολογούσαν τις βιαιότητες και την παρανομία, κλείνοντας τα μάτια σε όσα διαδραματίζονταν στα γήπεδά τους και σήμερα αποκαλύπτονται.»
http://www.naftemporiki.gr

 


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας