Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση με αφορμή την πρώτη επέτειο του «του μεγάλου και περήφανου ΟΧΙ του ελληνικού λαού στα μνημόνια κατά το περσινό δημοψήφισμα» και

πορεία στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία θα καταλήξει στο Σύνταγμα, απευθύνει η Λαϊκή Ενότητα.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 19.00 από την Ομόνοια

«Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τη νέα γενιά, να συμμετάσχουν μαζικά στην πορεία και στη συνέχεια στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για να διατρανώσουν αγωνιστικά ότι το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος δεν είναι παρελθόν αλλά αντιπροσωπεύει ένα όσο ποτέ επίκαιρο κάλεσμα ενότητας και πάλης για να απαλλαγεί η χώρα μας από τα μνημόνια , τη λιτότητα και την ξένη κηδεμονία ,για μια νέα δημοκρατική , αντιμνημονιακή πορεία του τόπου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

http://www.naftemporiki.gr


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας