Ό. Γεροβασίλη: Δεν εγκαλούνται τα ΜΜΕ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκαλείται και ελέγχεται.

Σημεία παρέμβασης της Όλγας Γεροβασίλη, Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στον ANT1 και στον Γ. Παπαδάκη

13/10/21

Όταν ξοδεύεται δημόσιο χρήμα η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να απαντά το πώς και πού το δαπανά. Εδώ πρόκειται για περίπου 42 εκατομμύρια και η κυβέρνηση οφείλει να δώσει απαντήσεις.

Ως εκ τούτου, η Αξιωματική Αντιπολίτευση, στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, με τη δυνατότητα που δίνει το Σύνταγμα, κατέθεσε αίτημα να εξεταστούν: Τα κριτήρια βάσει των οποίων δόθηκαν περί τα 42 εκ. ευρώ σε ΜΜΕ, από τις λίστες Πέτσα 1 και 2, η αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος εμβολιαστική καμπάνια του Υπουργείου Υγείας, η χρηματοδότηση της Enterprise Greece για τη διεθνή καμπάνια προβολής της κυβέρνησης, καθώς και η χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα του ιδιοκτήτη δημοσκοπικής εταιρείας Opinion Poll.

Έχουμε ζητήσει περισσότερες από μία φορές τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την εταιρεία Opinion Poll ώστε να διερευνηθούν και οι πρακτικές που ακολούθησε στις δημοσκοπήσεις της. Είναι σαφές ότι δεν μιλάμε γενικά κι' αόριστα για τις δημοσκοπήσεις.  κυβέρνηση  

Συμπερασματικά: Δεν εγκαλείται ούτε ο δημοσιογραφικός κόσμος, ούτε τα Μέσα Ενημέρωσης. Όποιος το νομίζει ας διαβάσει πιο προσεκτικά το κείμενο. Ελέγχεται η κυβέρνηση, ως οφείλει να συμβαίνει. Και αυτή την πρόταση την υποστηρίζει σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Σε κάθε περίπτωση οφείλει να διερευνηθεί η περίπτωση πράξεων χειραγώγησης της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με χρήματα των ίδιων των φορολογουμένων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχει καμία αντίρρηση να συζητήσει για οποιαδήποτε περίοδο. Το έχουμε ήδη πει από χθες. Βεβαίως η Νέα Δημοκρατία είναι κοντά δύο χρόνια στην κυβέρνηση και γεννάται ευλόγως το ερώτημα: αν πίστευε πως προσπάθησε ο ΣΥΡΙΖΑ να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη ας εξηγήσει, αυτά τα δύο χρόνια, γιατί δεν έπραξε ανάλογα; 


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας