Δήλωση και φωτογραφικό υλικό από εκδήλωση κοπής πίτας του πολιτικού γραφείου του ΥφΑΑΤ κ. Γιώργου Στύλιου

 

Κοπή Βασιλόπιτας  του Υφυπουργού και Βουλευτή ΝΔ Άρτας Γ. Στύλιου

 

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Στύλιου.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα σε cafe της Κεντρικής Πλατείας της Άρτας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υποδέχτηκε εκατοντάδες φίλους του και πολίτες του Νομού που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ήταν ο Γιώργος Στύλιος και η επαφή του με τους συμπολίτες του που έδωσε το ζεστό και ανθρώπινο τόνο της εκδήλωσης, η οποία χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη προσέλευση. Στην αρχή της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι άκουσαν παραδοσιακά κάλαντα από μουσικό σχήμα αποτελούμενο από σπουδαστές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που εδρεύει στην Άρτα, για να ακολουθήσει η ανάγνωση της ευχής από τον ιερέα της τοπικής ενορίας και η κοπή της βασιλόπιτας από τον ίδιο τον Υφυπουργό.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης. Στο χαιρετισμό του ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε την προσωπική σχέση που τον συνδέει με τον κ. Στύλιο σημειώνοντας πως «με τον Γιώργο είμαστε φίλοι πάνω από 30 χρόνια. Για αυτό και έκανα και τόσα χιλιόμετρα για να βρεθώ σήμερα εδώ μαζί σας στην Άρτα και δίπλα του. Για να στηρίξω έναν ήπιο αλλά και δυναμικό πολιτικό, στη μάχη για να έρθει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πρώτη στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Άρτα και φυσικά σε όλη την Ελλάδα». Ακολούθως αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης στους τομείς των συντάξεων και της πρόνοιας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πέραν του κ. Χατζηδάκη, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Σεραφείμ Λιάπης, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο πρώην Βουλευτής Άρτας Κώστας Παπασιώζος, ο Κοσμήτορας της Γεωπονικής Σχολής κ. Αναστάσιος Τσίνας, ο Προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Ηπείρου και Κέρκυρας κ. Γιάννης Παπαγιάννης, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Πρεβέζης Νίκος Γεωργάκος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλους τους Δήμους του Νομού της Άρτας καθώς και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Άρτας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Άρτας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης, οι Διοικητές των Νοσοκομείων Άρτας και Πρέβεζας, Ευάγγελος Ντάκουλας και Δημήτρης Σκανδάλης αντίστοιχα, και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από το Νομό και την Περιφέρεια.

Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γιώργος Στύλιος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο έργο του, όσο και στα διλήμματα των Εθνικών Εκλογών που έρχονται.

Συγκεκριμένα υπογράμμισε το γεγονός πως, σε δύσκολες συνθήκες η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατόρθωσε να ενισχύσει την οικονομία, την απασχόληση και την Εθνική Άμυνα, αλλάζοντας την εικόνα της Ελλάδας.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο έργο του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στις συνεχείς παρεμβάσεις του για μια σειρά θεμάτων που αφορούν το Νομό της Άρτας.

Αναφέρθηκε, με λεπτομέρειες, στην στήριξη των παραγωγών της χώρας μας κατά την τριετία 2020-2022, ένα διάστημα συνεχών εξωγενών κρίσεων, με έκτακτα μέτρα αλλά και με θεσμικές μόνιμες παρεμβάσεις όπως είναι η μείωση της φορολογίας. Υπογράμμισε, μάλιστα, πως στο πλαίσιο αυτών των δράσεων στήριξης, οι παραγωγοί της Άρτας έχουν λάβει 24 εκατ. ευρώ. Τόνισε δε πως η Κυβέρνηση και ο ίδιος θα συνεχίσει να στηρίζει τους παραγωγούς. Θα είναι συνεχώς δίπλα τους.

Ειδική μνεία έκανε ο Υφυπουργός και στο ζήτημα της μείωσης του πληθυσμού του Νομού της Άρτας σύμφωνα με την απογραφή του 2021. Μάλιστα σχολίασε πως αυτή η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της εγκατάλειψης του Νομού, τάση που γιγαντώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Υποσχέθηκε, ωστόσο, πως με όλες του τις δυνάμεις θα δώσει την μάχη για την αναστροφή αυτής της πορείας.

Παρουσίασε, παράλληλα, τις προτεραιότητες για την Άρτα του Αύριο. Επισήμανε τις μεγάλες δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα του Νομού αλλά και το φυσικό κάλλος και την βιοποικιλότητα του Αμβρακικού και των Τζουμέρκων, σημειώνοντας πως η Άρτα και τα προϊόντα της μπορούν να γίνουν η αιχμή για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε επιγραμματικά στο έργο του και σε τομείς που σχετίζονται με την Παιδεία, τις Υποδομές και την Υγεία για το Νομό, υπογραμμίζοντας πως, από την πρώτη στιγμή που οι πολίτες τον τίμησαν με την ψήφο τους, μάχεται διαρκώς και συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς για το καλό του τόπου και την προώθηση έργων ουσίας για την περιοχή.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Υφυπουργός υπογράμμισε πως, η Ελλάδα στην παρούσα κρίσιμη ευρωπαϊκή και παγκόσμια συγκυρία, έχει ανάγκη μιας σοβαρής και υπεύθυνης Κυβέρνησης. Στις επερχόμενες εκλογές, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μαζί του την μάχη για αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για την πρωτιά του κυβερνώντος κόμματος στο Νομό της Άρτας.

 

Δήλωση

 

Η χθεσινή εκδήλωση, η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτικού μου γραφείου, ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε ξανά. Να συναντηθούμε με φίλους αγαπημένους και πολίτες της Άρτας. Ευχαριστώ όλες και όλους, ιδίως τους νέους ανθρώπους, που με τιμήσανε με την παρουσία τους. Σε μία ζεστή εκδήλωση. Κυρίως όμως σε μια εκδήλωση με μεγάλη προσέλευση, μήνυμα και ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών για την Κυβέρνηση της ΝΔ και εμένα προσωπικά.

Η μεγάλη παρουσία τους μου δίνει δύναμη για τις μάχες που θέλω να δώσουμε: για την Ελλάδα, την Ήπειρο και την Άρτα. Μάχη για να αναδείξουμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη στις Εθνικές Εκλογές. Ώστε να συνεχίσουμε να οικοδομούμε μία Ελλάδα: πιο δίκαιη, πιο ισχυρή, πιο πλούσια και με ευκαιρίες για όλους!

Αλλά και για να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη στο Νομό της Άρτας στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Για να δημιουργήσουμε την Άρτα του Μέλλοντος. Την Άρτα της προκοπής και της ευημερίας, που οπλισμένη με την Ιστορία και την παράδοσή της και αξιοποιώντας το φυσικό της πλούτο θα κερδίσει το Αύριο.

Η χθεσινή εκδήλωση αποτέλεσε ένα μήνυμα στήριξης και δύναμης, απέδειξε πως η πλειοψηφία των συμπολιτών μου είναι σύμμαχος σε αυτή τη μάχη, για να επιστρέψει η αισιοδοξία και το χαμόγελο στις Αρτινές και τους Αρτινούς.


 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου