Εκατοντάδες Γιαννιώτες έτρεξαν και πάλι για την «Κιβωτό του Κόσμου»!

GIA 1

• Κέρδισαν το στοίχημα οι αγώνες τρεξίματος «Βίκος Street Relays» που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, στα Γιάννενα το απόγευμα του Σαββάτου.
Αν και πριν την έναρξη των αγώνων ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή, πολύς κόσμος, μικροί και μεγάλοι, βρέθηκαν στην Πλατεία Μαβίλη, για να πάρουν μέρος σε μια ακόμη αθλητική διοργάνωση που ήταν αφιερωμένη στην «Κιβωτό του Κόσμου» στη Πωγωνιανή, στηρίζοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί.  
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Γιαννιώτες αγκάλιασαν με υπέροχο τρόπο τις σκυταλοδρομίες δρόμου, αποδεικνύοντας ότι η πόλη μας μπορεί να διοργανώνει μεγάλους αγώνες δρόμου.
Ας σημειωθεί ότι στο αγώνισμα 4×2000μ. στους άνδρες νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του ΑΓΣΙ, στις γυναίκες του ΝΟΙ και στη μικτή του ΝΟΙ.
Στο αγώνισμα 2×4000μ. και στους άνδρες και στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του ΝΟΙ με έντονο τον συναγωνισμό από τον ΑΓΣΙ.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων
Μπροστάρης και των φετινών Βίκος Relays στα Γιάννενα, ήταν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος έκανε τετράδα και έτρεξε τον Γύρο του Κάστρου, μαζί με τους δύο Γιαννιώτες Ολυμπιονίκες, Παναγιώτη Μηλιώτη και Γιώργο Μαρκούλα, καθώς και τον Αντιδήμαρχο, Παντελή Κολόκα. «Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Δήμος Ιωαννιτών αγκάλιασε τις σκυταλοδρομίες δρόμου. Η σκυτάλη έχει συμβολικό χαρακτήρα, την συνεργασία και την φιλία, αρχές που πρεσβεύουμε και εμείς ως Δήμος. Θέλουμε να συνεχιστούν τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις στην πόλη μας και όπως αναφέρει και το μότο των Relays μαζί μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά και εμείς στοχεύουμε να γίνουν τα Ιωάννινα η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021».
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι Γιαννιώτες στήριξαν τα Relays, ακόμα και χωρίς να πάρουν… σκυτάλη. Ειδικά στο κομμάτι της διαδρομής μπροστά από τη λίμνη, υπήρχε πολύς κόσμος για να χειροκροτήσει και να ενθαρρύνει τους δρομείς, μεταξύ αυτών με πολυπληθή παρουσία κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, αλλά και αρκετοί αθλητές στίβου.
Τα Street Relays ανανεώνουν το ραντεβού τους για έναν ακόμα υπέροχο αγώνα, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στις 12 Σεπτεμβρίου και από εκεί η σκυτάλη θα δοθεί στον Πειραιά (4 Οκτωβρίου) και τον Βόλο (1 Νοεμβρίου).
Εφημ.ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας