Ιωάννινα:Το Δημαρχείο στην Ελεούσα φωτίστηκε μπλε για τον Αυτισμό

 

Με μπλε χρώμα φωταγωγήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος, το Δημαρχείο στην Ελεούσα για μια ώρα το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου 2019,  στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.
Ο Δήμος Ζίτσας, με δεδομένο ότι στην Τ.Κ. Ζίτσας από το 2001 λειτουργεί η στέγη αυτιστικών Ατόμων «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ», ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών και συμμετείχε και φέτος, στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Άναψε ένα μπλε φως για τον αυτισμό».  Η καμπάνια του Παγκόσμιου Οργανισμού Autism Speaks στοχεύει να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει την κοινωνία για την πολύπλοκη αυτή διαταραχή και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ομαλή ένταξη των ατόμων του φάσματος του αυτισμού  στην κοινωνία.
Η αντιδήμαρχος  Γιαννούλα Γεωργούλη, με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Ζίτσας  στην εν λόγω δράση υπογράμμισε: «Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος μας συμμετείχε και φέτος στην πρωτοβουλία “Light it up Blue”.
Το Δημαρχείο στην Ελεούσα, φωτίστηκε με το μπλε χρώμα, προκειμένου να αφήσει τον Αυτισμό να μιλήσει…. και να ακουστεί….
Σίγουρα η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ευρύτερης κοινωνίας των πολιτών καθώς και η παραδοχή είναι μείζον θέμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, σε όλο του το φάσμα».                                         

 
πηγη.http://www.epirus-tv-news.gr/

 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας