Πυρπόλησε το αυτοκίνητο 41χρονης

Φωτιά σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 41χρονης, που ήταν σταθμευμένο στα Καρδαμίτσια, προκάλεσε με τη χρήση εύφλεκτου υλικού ένας 45χρονος, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του οχήματος.

Μετά από καταγγελία του συμβάντος στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων εντόπισαν τον 45χρονο να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων και τον συνέλαβαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μπιτόνι με βενζίνη, τέσσερα μπουκάλια με φωτιστικό οινόπνευμα, σωλήνας για την εισαγωγή της βενζίνης και αναπτήρας.
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

πηγη.Εφημ.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας