Βανδάλισαν την Παιδική Χαρά στον Κουραμπά

Στην παιδική χαρά Κουραμπά, βγάζουν τα απωθημένα τους άγνωστοι, που της προκαλούν συνέχεια ζημιές. Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων, από τον οποίο ζήτησε μεγαλύτερη και καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής προκειμένου να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά.
Σύμφωνα με τα όσα συζήτησαν, η παιδική χαρά θα πιστοποιηθεί για την καταλληλότητά της σήμερα το πρωί, θα ανοίξει ξανά για το κοινό και η Αστυνομία θα φροντίσει να φυλάσσεται καλύτερα για να αποφευχθούν νέοι βανδαλισμοί.

πηγη.Εφημ.ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας