Banner Πανω
 
 
 

Ομογενής έπαθε… σοκ από τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΙ!

 

Δικαιολογημένη η έκπληξη ή μάλλον το σοκ που μπορεί να υποστεί ένας πολίτης σε περίπτωση που λάβει λογαριασμό ρεύματος, νερού κλπ. ύψους χιλιάδων ευρώ και μάλιστα ως ιδιοκτήτης σπιτιού που δεν κατοικείται!
Αυτό συνέβη σε ομογενή αναγνώστη του «Π.Λ.» ο οποίος ζει μόνιμα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, διατηρεί όμως σπίτι στην ιδιαίτερη πατρίδα του και πληρώνει

κανονικά τα λειτουργικά του έξοδα. Ωστόσο, κάποια στιγμή φέτος η ΔΕΥΑΙ του χρέωσε ένα υπερβολικό ποσό, το οποίο κατέβαλλε μέσω πάγιας εντολής και τώρα προσπαθούν να του το επιστρέψουν σταδιακά!
Πρόκειται για λάθη τα οποία προκαλούν αναστάτωση αλλά και ερωτηματικά στους πολίτες, τα οποία δεν δικαιολογούνται όταν μιλάμε για έναν οργανισμό όπως η ΔΕΥΑΙ. Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή από τις υπηρεσίες της!
Φουσκωμένος  λογαριασμός
Την… περιπέτειά του με τον φουσκωμένο λογαριασμό νερού της ΔΕΥΑΙ διεκτραγωδεί ο κ. Κων/νος Ζήδρος με επιστολή του, ζητώντας από την επιχείρηση να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να του επιστρέψει το ποσό που πλήρωσε άδικα! Αναφέρει λοιπόν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
«Κύριε Διευθυντά καλημέρα,
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία και δύναμη να περάσουμε την πανδημία. Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος Ζήδρος, είμαι απόδημος και διαμένω στην Φιλαδέλφεια Αμερικής για πολλά χρόνια, είμαι όμως τακτικός αναγνώστης της εφημερίδας (on line) γιατί πάντα με ενδιαφέρουν τα νέα της πατρίδας.
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση και την βοήθεια την οποία προσφέρετε σε όλους και περισσότερον στους απόδημους. Aπό προσωπική πείρα αναγνωρίζω την βοήθειά σας γιατί πριν από αρκετά χρόνια είχα πρόβλημα με μία σύνταξη από το ΙΚΑ και σας είχα στείλει σχετικό γράμμα το οποίο δημοσιεύσατε και σε δύο μέρες τακτοποιήθηκε η υπόθεση.
Ο λόγος που επικοινωνώ αυτή τη φορά μαζί σας είναι ένας λογαριασμός της ΔΕΥΑΙ και εδώ θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω σχετικά. Το 2019 είχα επισκεφθεί την γενέτειρα και ιδιαίτερα τα ωραία Γιάννενα, τόπο καταγωγής μου. Μετά τις διακοπές έφυγα, τέλη Αυγούστου, αφού προηγουμένως έδωσα πάγια εντολή στην Τράπεζα να πληρώνεται ο λογαριασμός του νερού.
1. Στις 07/10/2019 η ΔΕΥΑΙ εκδίδει λογαριασμό 39 (τριάντα εννέα) ευρώ για κατανάλωση νερού (17 κυβικά) από 10/05/2019 μέχρι 10/09/2019, το οποίο εξοφλήθηκε με την πάγια εντολή. Πολύ σωστά ως εδώ, δεν φέρω καμία αντίρρηση.
2. Στις 10/12/2019 η ΔΕΥΑΙ εκδίδει νέο λογαριασμό 15 (δεκαπέντε) Ευρώ για κατάναλωση (0 κυβικά) από 10/09/2019 μέχρι 10/11/2019. Και αυτός ο λογαριασμός εξοφλήθη με την πάγια εντολή, επίσης δεκτό χωρίς αντίρρηση.
3. Στις 17/02/2020 η ΔΕΥΑΙ εκδίδει νέο λογαριασμό 1.360 (χίλια τριακόσια εξήντα) Ευρώ (385 κυβικά) για κατανάλωση από 10/09/2019 μέχρι 10/01/2020 και εισπράττει το ποσό από την πάγια εντολή. Στο ίδιο χρονικό διάστημα εκδίδονται δύο λογαριασμοί για κατανάλωση 385 κυβικά χωρίς να μένει κανένας στο διαμέρισμα (η δικαιολογία είναι ότι υπήρχε διαροή νερού στο καζανάκι τουαλέτας).
4. Στις 02/04/2020 η ΔΕΥΑΙ εκδίδει νέο λογαριασμό για 0 (μηδέν) κατανάλωση από 10/01/2020 μέχρι 10/03/20 και μας δίνει credit -182 Eυρώ.
5. Στις 04/06/2020 εκδίδει νέο λογαριασμό με δύο κυβικά κατανάλωση από 10/01/2020 μέχρι 10/05/2020 και μας δίνει credit -162 Eυρώ.
6. Στις 30/07/2020 έρχεται νέος λογαριασμός με 0 (μηδέν) κατανάλωση από 11/05/2020 μέχρι 11/07/2020 και μας δίνει credit -134 Eυρώ.
Επιθυμώ μέσω τις εφημερίδας να ρωτήσω την αρμόδια υπηρεσία, σε τι αποσκοπεί το credit που μας δίνει με 0 (μηδέν) κατανάλωση (-182, -162, -134);
Οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει την απάτη, προσπαθεί δηλαδή να καλύψει το ποσό των 1.360 ευρώ, το οποίο εισέπραξε μέσω της πάγιας εντολής από την Τράπεζα για νερό που δεν είχαμε ξοδέψει.
Ελπίζω η ΔΕΥΑΙ να εξετάσει εκ νέου τα όσα διέπραξε και να επιστρέψει στον λογαριασμό της Τράπεζας τα αδικαιολόγητα ποσά που εισέπραξε.

Σας ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Ζήδρος
Φιλαδέλφεια, Πεννσυλβάνια».

πηγη.Εφημ.ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο: Τιμητικό αφιέρωμα στην Βησσανιώτισα μουσικό Μαρία Στούπη...

  Βίντεο: Τιμητικό αφιέρωμα στην Βησσανιώτισα μουσικό Μαρία Στούπη...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας