Banner Πανω
 
 
 

Αναγνώριση του έργου του βλέπει ο Μ. Χρυσοστόμου

 

Ως αναγνώριση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων της προηγούμενης διοίκησης της ΔΕΥΑΙ ερμηνεύει ο πρώην αντιπρόεδρος της επιχείρησης Μάκης Χρυσοστόμου τα όσα είπε ο πρόεδρός της κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου έτους.

Με μία προσωπική του ανακοίνωση, η οποία προωθήθηκε στα ΜΜΕ από το e-mail της παράταξης, ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρεται στα όσα θεωρεί δικό του έργο, ενώ δε φείδεται προσωπικών χαρακτηρισμών κατά του κ. Μπαρτζώκα, στον οποίο, μεταξύ άλλων, αποδίδει ότι θέλησε «να παρουσιάσει μια άλλη εικόνα για τη “δική του” ΔΕΥΑΙ, με φόντο πολύχρωμα κλασέρ και box, αλλά δυστυχώς τα πρακτικά και οι ημερομηνίες μας δείχνουν το αντίθετο και τον εκθέτουν».
Ως έργα της προηγούμενης διοίκησης αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα νέα ταμεία της επιχείρησης, η εργολαβία για την επέκταση του αποχετευτικού περιμετρικά της πόλης, η αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης προσωπικού με την προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ, η παράταση για σύνδεση με το αποχετευτικό με έκπτωση 40%, η επίλυση του προβλήματος των ληξιπρόθεσμων χρεών ιδιοκτητών λόγω των οφειλών των ενοικιαστών τους, η δρομολόγηση της διαδικασίας για τοποθέτηση ηλεκτρονικών υδρόμετρων στην περιοχή του Κάστρου, η εξοικονόμηση πόρων άνω των 600.000 ευρώ από τις προσαυξήσεις και η τακτοποίηση των οφειλών προς τη ΔΕΗ ύψους 4 εκ. ευρώ .
Από την άλλη, ωστόσο, ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρεται και σε δρομολογημένα έργα και δράσεις, τα οποία η σημερινή διοίκηση είτε «πάγωσε» είτε προσπαθεί να τα αλλάξει, ενώ προσθέτει ότι η μείωση της τιμής του κυβικού του νερού παραπέμπεται στις καλένδες. Ενδεικτικά αναφέρεται στην ακύρωση του διαγωνισμού για την απομάκρυνση της αποθηκευμένης λυματολάσπης, στην καθυστέρηση της αποστολής του φακέλου της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στη μη επίλυση του θέματος με το αποχετευτικό του δήμου Ζίτσας, στη δημιουργία νέας ιστοσελίδας αντί της αποπληρωμής αυτής που ήταν έτοιμη, ενώ γίνεται ακόμη λόγος για καθυστέρηση στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών μέσω της δευτεροβάθμιας επιτροπής, στον πολλαπλασιασμό των εξόδων για τις μικροβλάβες και στην προκήρυξη μόνο δύο έργων από τον Ιούλιο.
«Αυτές είναι οι ημέρες και τα έργα της σημερινής διοίκησης της ΔΕΥΑΙ αλλά και της δημοτικής αρχής, καθώς και η ανυπαρξία τους, η οποία δεν κρύβεται όσα πολύχρωμα περιτυλίγματα και να εφεύρουν για τις καλύψουν , γιατί δυστυχώς σήμερα μας ξεπέρασαν οι προγνώσεις και ήρθε η επόμενη ημέρα, χαμηλό βαρομετρικό και βαρυχειμωνιά», καταλήγει ο δημοτικός σύμβουλος της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου.

πηγη.Εφημ.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα στην Μονή Σέλτσου
 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...