Τηλεδιάσκεψη του Θωμά Μπέγκα με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων

 

Διαδικτυακή συνάντηση με τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο σύμβουλός του σε θέματα τουρισμού, την περίοδο που διετέλεσε δήμαρχος Ιωαννίνων, Στέφανος Ζέρβας.
Σε αυτή τέθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν τόσο στην ανάγκη στήριξης του κλάδου που έχει πληγεί όσο λίγοι εξαιτίας της πανδημίας της covid-19, όσο και στην ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη συνέχισης του εγχειρήματος «Τουριστική Προβολή» στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου.
«Η συζήτηση που εκτυλίχτηκε ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα και τα κοινά σημεία πολλά, καθώς μεταξύ του κ. Μπέγκα και των εκπροσώπων των Ξενοδόχων υπήρξε μια ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία την περίοδο που ο ίδιος ήταν δήμαρχος Ιωαννίνων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», τόνισε ότι η πολιτική αντίληψη σε σχέση με την τουριστική προβολή θα πρέπει να βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με ξεκάθαρη στοχοθεσία και μετρήσιμα αποτελέσματα, το οποίο ως ένα δυναμικό εργαλείο πρέπει να αξιολογείται και να εξελίσσεται συνεχώς, καθώς κι ότι οι στρατηγικοί στόχοι για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας θα πρέπει να είναι πολλαπλών κατευθύνσεων και όχι μόνο θεματικοί.
Πρόσθεσε δε, ότι ως δημοτική αρχή η παράταξή του στηρίχτηκε σε αυτή την πολιτική επιλογή, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η τουριστική στρατηγική πρέπει να καταστρώνεται μαζί με τους ξενοδόχους, αλλά και όλους τους επαγγελματίες που σχετίζονται με το αντικείμενο, ως στρατηγικούς εταίρους και ισότιμους συνομιλητές.
Παράλληλα, τόνισε ότι ο σχεδιασμός πρέπει να βασίζεται στη λογική της δικτύωσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των προορισμών που παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον σε όλη την έκταση του νομού Ιωαννίνων καθιστώντας πιο ελκυστικό το τουριστικό προϊόν.

«Το μέγεθος τους εγχειρήματος είναι μεγάλο και απαιτεί όλοι οι φορείς να συνεργαστούμε, όπως ακριβώς συνέβη στην προηγούμενη δημοτική περίοδο όπου με δική μας πρωτοβουλία, ο δήμος Ιωαννιτών συνεργάστηκε στενά με την Μητρόπολη Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου, το Πανεπιστήμιο, τα Επιμελητήρια και τους επαγγελματικούς φορείς που σχετίζονται με το αντικείμενο για να προωθήσουν τον τουριστικό προορισμό ‘’Ιωάννινα’’. Δυστυχώς η δημοτική αρχή δεν αξιοποίησε τη δουλειά που της παραδώσαμε για να το συνεχίσει», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας για να καταλήξει απευθυνόμενος στα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων πως η παράταξή του θα σταθεί στο πλευρό τους με όλες της τις δυνάμεις υποστηρίζοντας μια σειρά δικαίων αιτημάτων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του δήμου Ιωαννιτών.

πηγη.Εφημ.ΠΡΩΪΝΑ ΝΕΑ


 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου