Banner Πανω
 
 
 

Εκλέχτηκαν το πρoεδρείο και οι επιτροπές του Δήμου Ιωαννιτών

 Εκλέχτηκαν το πρoεδρείο και οι επιτροπές του Δήμου Ιωαννιτών


dhmotiko sylmboulioΜε την εκλογή νέου προεδρείου και μελών της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων για το 2013.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο κ. Δημήτρης Γιωτίτσας, αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλης Βλέτσας και γραμματέας ο κ. Βασίλης Τσαμπαλάς.

Ο αντιπρόεδρος προέρχεται από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ μετά την άρνηση των τριών παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης να προτείνουν μέλος τους για τη θέση του γραμματέα, καλύφθηκε από την πλειοψηφία.

Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Δημήτρη Γιωτίτσα ψήφισαν 34 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ υπήρξαν πέντε λευκά ψηφοδέλτια.

Υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Βασίλη Βλέτσα ψήφισαν 37 και υπήρξαν δύο λευκά ψηφοδέλτια.

Υπέρ του κ. Βασίλη Τσαμπαλά ψήφισαν 25 ενώ υπήρξαν 14 λευκά ψηφοδέλτια.

Ο κ. Γιωτίτσας μετά την επανεκλογή του ευχαρίστησε τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

«Ο Δήμος μας είναι και επίσημα πλέον, με βάση τον μόνιμο πληθυσμό της απογραφής του 2011, από τους μεγαλύτερους της χώρος και δέκατος στην πληθυσμιακή κατάταξη. Σ' αυτόν τον μεγάλο δήμο, με την τοπική μας κοινωνία να βρίσκεται αντιμέτωπη με τα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση, ο ρόλος του Δημοτικού μας Συμβουλίου θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικός», τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Γιωτίτσας και υπογράμμισε ότι στόχος είναι να συνεχιστεί η εύρυθμη και παραγωγική λειτουργία του.

«Νιώθω την ανάγκη να διαβεβαιώσω, τόσο εσάς όσο και τους συνδημότες μας, ότι σε συνεχή, αρμονική και γόνιμη συνεργασία με τους συναδέλφους του προεδρείου, με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και με κάθε αρμόδιο επιστημονικό, παραγωγικό και κοινωνικό φορέα θα εργαστώ με πλήρη διαφάνεια, δημοσιότητα και δημοκρατικές διαδικασίες, προς την κατεύθυνση αυτή», κατέληξε ο κ. Γιωτίτσας.

Το σύνολο των δημοτικών συμβούλων ευχαρίστησε και ο αντιπρόεδρος του σώματος Βασίλης Βλέτσας. «Η θητεία του δημοτικού μας συμβουλίου συμπίπτει με τις μεγάλες αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Τα στοιχεία αυτά του προσδίδουν μία ιστορικότητα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο στάδιο της μεταρρύθμισης και το προεδρείο θα βοηθήσει με κάθε τρόπο στην κατεύθυνση αυτή», τόνισε ο κ. Βλέτσας.

Το σύνολο των δημοτικών συμβούλων για την εμπιστοσύνη που έδειξε ευχαρίστησε και ο νέος γραμματέας του σώματος Βασίλης Τσαμπαλάς, σημειώνοντας ότι θα είναι συνεπής με τα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Τις ευχαριστίες του προς το σώμα διατύπωσε ο απερχόμενος γραμματέας Παναγιώτης Κιτσούλης. «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Εύχομαι καλή δουλειά στο νέο προεδρείο», σημείωσε ο κ. Κιτσούλης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ανέδειξε τα τακτικά κι αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Τακτικά μέλη αναδείχθηκαν οι Κατηρτσίδης Δημήτρης, Μανταλόβας Θανάσης, Θεμελής Δημήτρης, Μασσαλάς Βασίλης και Παπαδιώτης Γιώργος από την πλειοψηφία και Σίντος Αχιλλέας, Κοσμάς Βασίλης και Τζίμας Λάμπρος από την μείζονα αντιπολίτευση.

Αναπληρωματικά μέλη: Χρυσοστόμου Μάκης, Δουβανάς Ελευθέριος, Κιτσούλης Παναγιώτης από την Δημοτική Αρχή και Μάντζιος Στέφανος και Λισγάρας Γιώργος από την μείζονα αντιπολίτευση.

Επίσης αναδείχθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Τακτικά μέλη αναδείχθηκαν: Βήκας Βασίλης, Χρυσοστόμου Μάκης, Τσαμπαλάς Βασίλης, Γκλίναβος Θωμάς, Νάστος Δημήτρης από την πλειοψηφία και Λαδόπουλος Κώστας, Χήτος Βασίλης και Γκίκας Γρηγόρης από τη μείζονα αντιπολίτευση.

Αναπληρωματικά μέλη αναδείχθηκαν: Λώλης Γιώργος, Κατηρτσίδης Δημήτρης, Σκοπούλης Γιάννης και από την αντιπολίτευση Κοσμάς Βασίλης και Λισγάρας Γιώργος.

Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και τόνισε ότι η συμβολή όλων όσων μετέχουν στις Επιτροπές του Δήμου είναι καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...