Banner Πανω
 
 
 

Αλέξανδρος Καχριμάνης: Εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου

Εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

Και αιχμές για την στάση της σημερινής διοίκησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, σε δηλώσεις του στο ITV

Την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ITV ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Ο κ. Καχριμάνης έστω και με περιφραστικό τρόπο ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης, ενώ παράλληλα με έμφαση δήλωσε, πως στις ερχόμενες εκλογές η παράταξή του θα είναι ανανεωμένη διευρυμένη και πολυσυλλεκτική όπως και τώρα, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα διεκδικήσει στήριξη από κόμματα καθώς το μόνο που επιζητά είναι η στήριξη των πολιτών και τίποτε άλλο.
Όμως κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ITV ο Περιφερειάρχης Ηπείρου αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Γ. Βιτάλη (επίσης στο ITV), σχολιάζοντας αρχικά την αναφορά του κ. Βιτάλη στις πιέσεις που ασκούν πολιτικοί παράγοντες του τόπου.
Ο κ. Καχριμάνης επανέλαβε την άποψη πως η γαλακτοβιομηχανία πρέπει να έχει αυξημένη κοινωνική εταιρική ευθύνη, να πληρώσει τα οφειλόμενα στους παραγωγούς λέγοντας πως η ΔΩΔΩΝΗ δεν είναι μία απλή εταιρεία, αλλά είναι μία επιχείρηση με σημαντικό κοινωνικό ρόλο για την Ήπειρο.
Παράλληλα ο κ. Καχριμάνης τόνισε πως οι παρεμβάσεις του γίνονται για να αντιληφθεί η ιδιοκτησία της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. τα μεγάλα προβλήματα των παραγωγών, ενώ εξέφρασε αιχμές για την σημερινή στάση της εταιρείας, η οποία όπως είπε όφειλε να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της αγοράς, όταν προχωρούσε στην εξαγορά της εταιρείας.
Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις καταγγελίες της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ότι δεν τους δίνει τα οικονομικά στοιχεία για έργα, ο Περιφερειάρχης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός με την πρακτική της Αντιπολίτευσης που όπως είπε χρησιμοποιεί συνεχώς χτυπήματα κάτω από τη μέση και παλαιότερα και τώρα.
Επί της ουσίας δήλωσε ότι τα στοιχεία για τα οποία γίνεται τόσος λόγος είναι γνωστά, αφού έχουν δοθεί επανειλημμένα σε στελέχη της σημερινής αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια.
«Δεν υπάρχει τίποτε κρυφό, είμαι απόλυτα καθαρός και δεν με φοβίζει τίποτε» είπε με έμφαση ο κ. Καχριμάνης, «ατό που με ενοχλεί όμως είναι ότι απειλούν υπαλλήλους της Περιφέρειας, πράγμα ανεπίτρεπτο».
Τέλος ο κ Καχριμάνης αναφέρθηκε στα προγράμματα ΟΠΑΑΧ και στην διεκδίκηση διαχείρισης τους από την ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. και την ΑΣΗΚ, καταγγέλλοντας σειρά, τουλάχιστον παρατυπιών της ΑΣΗΚ και τονίζοντας κατηγορηματικά «εγώ βρίσκομαι στην Περιφέρεια  για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της Περιφέρειας Ηπείρου και των πολιτών και τίποτε άλλο. Αυτό κάνω μέχρι τώρα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», κατέληξε ο κ. Καχριμάνης.

Ανεξάρτητος Τύπος της Ηπείρου

 

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...