Εξοφλήθηκε το 40% των παραγωγών για το γάλα
Εξοφλήθηκε το 40% των παραγωγών για το γάλα

Νέες πληρωμές ανακοίνωση η «Δωδώνη»
-Παράταση για όσους θέλουν προκαταβολή
Η «Δωδώνη» συνεχίζει να πληρώνει τους παραγωγούς για το γάλα τους και ανακοίνωσε νέες πληρωμές για τον Αύγουστο.
Από τη Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 14 Αυγούστου εξοφλήθηκε το 40% των παραγωγών – συνεργατών της για το εισκομιζόμενο αιγοπρόβειο γάλα του μηνός Απριλίου.
Επίσης για τον μήνα Απρίλιο εξοφλήθηκαν όλοι οι παραγωγοί της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε των οποίων τα χρηματικά υπόλοιπα ήταν μέχρι 300 ευρώ.
Έτσι μετά το 20% που πιστώθηκε στους λογαριασμούς των παραγωγών την 1η Αυγούστου για το αιγοπρόβειο γάλα του Απριλίου αλλά και την προχθεσινή νέα καταβολή η Δωδώνη συνεχίζει, όπως είχε δεσμευθεί, τις τμηματικές καταβολές στους λογαριασμούς των παραγωγών της, σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Οι προκαταβολές
Παράλληλα στο πλαίσιο στήριξης της Δωδώνη Α.Ε προς τους παραγωγούς – συνεργάτες της και για τη διευκόλυνση και άλλων παραγωγών αναφορικά με το θέμα των προκαταβολών για ζωοτροφές, η διοίκηση της Δωδώνη Α.Ε αποφάσισε να συνεχίσει την παραλαβή αιτήσεων μέχρι και την Παρασκευή 23 Αυγούστου.
Πρωϊνά Νέα





























