Ημερίδα για την παραγωγή κρασιού και τσίπουρου

Ημερίδα για την παραγωγή κρασιού και τσίπουρου

 Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας - Πραμάντων οργανώνει στις 9 Νοεμβρίου, Σάββατο στις 16:30, ημερίδα- εργαστήρι με θέμα: «Παράγω το δικό μου τσίπουρο και κρασί» στο Πνευματικό Κέντρο Κοσμηράς Ιωαννίνων.
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, στα πλαίσια της δια βίου μάθησης, με σκοπό την προώθηση της οικονομικής της ανάπτυξης.
Το πρόγραμμα της ημερίδας θα αρχίσει με την ομιλία του οινολόγου κ. Γκαβάγια Ανδρέα που θα αναλύσει την διαδικασία παραγωγής τσίπουρου και κρασιού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήρι με τον εκπαιδευτικό και παραγωγό κ. Γιώτη Κων/νο όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής τσίπουρου.
Η εκδήλωση απευθύνεται στην τοπική κοινωνία και θα είναι ανοιχτή για όποιον ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει.

Πρωϊνά Νέα


 
 
 

RADIO-TZOURLAKOS

Καθημερινές Εκπομπές  19.00μμ--23.00μμ

''Προσεχώς''

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας