Κοντά στους Λαζαράτες Αργυροκάστρου Άγνωστοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Κοντά στους Λαζαράτες Αργυροκάστρου

 

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε

λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων


ΓΡ. ΓΚΙΚΑΣ: Δεν πρέπει να γυρίσουμε σε άλλες εποχές…

• «Ευελπιστώ ότι το ελληνικό υπουργείο δεν θα κάνει πίσω, καθώς αν γίνει αυτό θα γυρίσουμε σε άλλες εποχές».
Μ’ αυτή τη φράση ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας καυτηρίασε το περιστατικό επίθεσης σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ εντός Αλβανικού εδάφους.
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων εκτελούσε το δρομολόγιο Αργυρόκαστρο –Ιωάννινα, όταν δέχτηκε πετροβολισμό από θερμόαιμους. Σύμφωνα με τον κ. Γρηγόρη Γκίκα, το λεωφορείο βρισκόταν λίγο έξω από την περιοχή Λαζαράτες, όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρες, σπάζοντας κάποια από τα πλαϊνά τζάμια και το παρμπρίζ.
Ο κ. Γκίκας απέδωσε την κίνηση αυτή στις ανταγωνίστριες εταιρίες, χαρακτηρίζοντάς την όμως σπασμωδική. Όσο για το εάν υπάρχει ή όχι φόβος για τις μετακινήσεις, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει, αφού «ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία και οφείλουμε να σεβόμαστε τους Νόμους και τις αποφάσεις και των δυο χωρών. Μίλησα με τον Αλβανό πρόξενο και με την ΕΛ.ΑΣ. Οι αρχές θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να προστατεύσουν τις μεταφορές».
Να σημειωθεί, ότι εδώ και κάποιες ημέρες ισχύει ο Νόμος που ρυθμίζει τις διεθνείς μεταφορές με λεωφορεία. «Οι Αρχές θα κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σταματήσει αυτή η πληγή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκίκας, που υπενθύμισε πως στο παρελθόν υπήρχαν πολλές Αλβανικές εταιρίες που έκαναν τα δρομολόγια, κατά παράβαση του Νόμου (ο οποίος πάντως έπαιρνε συνεχώς παρατάσεις), «χωρίς ποτέ να αποδίδουν ΦΠΑ».
B. Στ.


 
 
 

RADIO-TZOURLAKOS

Καθημερινές Εκπομπές  19.00μμ--23.00μμ

''Προσεχώς''

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας