Δεσμεύσεις και αυτοκριτική Θ. Μπέγκα «Θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα κάνουμε ανατροπές…»!

Δεσμεύσεις και αυτοκριτική Θ. Μπέγκα «Θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα κάνουμε ανατροπές…»!

Συναινετικός εμφανίστηκε χθες ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος

• Η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και η αντιμετώπιση της ανεργίας που έχει εξελιχθεί σε «μάστιγα» για τα Γιάννενα θα είναι οι βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής του Θωμά Μπέγκα από την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει καθήκοντα.
Αυτό τόνισε χθες, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, ο οποίος προανήγγειλε συνέχιση του έργου της παρούσας Δημοτικής Αρχής, αλλά και αλλαγή πορείας σε σοβαρά ζητήματα, σύμφωνα με τα μηνύματα που έχουν ληφθεί απ’ τους πολίτες. Παράλληλα, εμφανίστηκε συναινετικός απέναντι στο Νίκο Γκόντα, μεγάλο αντίπαλό του στις πρόσφατες εκλογές και έκανε λόγο για συνεργασία με όλες τις παρατάξεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα Γιάννενα!

Ευχαριστίες-δεσμεύσεις
Χαλαρός, αν και κουρασμένος εμφανίστηκε χθες ο Θωμάς Μπέγκας στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του όπου παραχώρησε την συνέντευξη τύπου. Αφού ευχαρίστησε δημόσια τους Γιαννιώτες που του εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, τόνισε ότι  «οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι, άσχετα με την εκλογική τους προτίμηση, ο Δήμος Ιωαννιτών και η Δημοτική Αρχή είναι και θα είναι δήμος όλων των Γιαννιωτών. Ο Δήμος και ο Δήμαρχος, έχει και θα έχει στο μέλλον τις πόρτες του ανοιχτές για όλους».
Ο κ. Μπέγκας διαβεβαίωσε ότι ως δήμαρχος θα συνεργαστεί με όλες τις δημοτικές παρατάξεις  και θα ακούσει με προσοχή τις απόψεις τους  για  όλα τα ζητήματα, μικρά και μεγάλα που απασχολούν την πόλη μας και ανέφερε ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποτελέσει χώρο διαλόγου και σύνθεσης των απόψεων και όχι χώρο στείρων αντιπαραθέσεων».

Και δόση αυτοκριτικής…
Οι χθεσινές δηλώσεις του νεοεκλεγέντος Δημάρχου περιείχαν και μία δόση αυτοκριτικής για τα όσα έχει κάνει ως τώρα η παρούσα Δημοτική Αρχή, τονίζοντας πως «στο επόμενο χρονικό διάστημα θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα ανοίξουμε την πόλη μας στο μέλλον», ενώ παράλληλα έσπευσε να σημειώσει με νόημα ότι «όπου χρειαστεί και θα χρειαστεί, θα  γίνουν αλλαγές και εάν απαιτηθεί θα γίνουν και ανατροπές. Οι κατεστημένες απόψεις και ο εφησυχασμός αποτελούν παρελθόν»!
Ο κ. Μπέγκας προανήγγειλε την άμεση ανασυγκρότηση της δημοτικής του παράταξης και το λεπτομερή σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας με βάση το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις της, αναφέροντας πως «από την πρώτη Σεπτέμβρη που αναλαμβάνω ως δήμαρχος την ευθύνη της πόλης, θα είμαστε πανέτοιμοι  για την επόμενη μέρα».

Οι προτεραιότητες
Παράλληλα, πρόσθεσε πως μέλημα και προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής του θα είναι η καθημερινότητα του πολίτη και η μάστιγα της ανεργίας. «Τα δύο αυτά προβλήματα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με τα όποια πενιχρά μέσα  μας άφησε η κεντρική εξουσία», τόνισε, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα παλέψει και θα διεκδικήσει και πόρους και αρμοδιότητες από την κυβέρνηση.

Για το Νίκο Γκόντα
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Νίκου Γκόντα το βράδυ της Κυριακής περί ανίερων συμμαχιών, ο Θωμάς Μπέγκας εμφανίστηκε συναινετικός, λέγοντας ότι «θα αντιμετωπίσω τον κ. Γκόντα με απόλυτο σεβασμό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δήμαρχος της πόλης για οκτώ χρόνια, είναι ένας άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης και πιστεύω ότι σ’ αυτή τη λογική του πολιτικού πολιτισμού θα κινηθεί η επόμενη ημέρα του Δήμου Ιωαννιτών και όχι σε λογικές στείρων αντιπαραθέσεων».
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει επίσης όλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του για τον αγώνα που έδωσαν, τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την προβολή των θέσεων και απόψεων της παράταξής του.
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ

Πρωϊνός Λόγος


  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου