Banner Πανω
 
 
 

«Το 2017 φέρνει την κορύφωση των επιπτώσεων Τσίπρα - Καμμένου στη χώρα»

«Το 2017 που μόλις μπήκε φέρνει νέους φόρους και νέες

περικοπές και αποτελεί, δυστυχώς, την κορύφωση της διάψευσης όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θεωρώντας καλόπιστα ότι «χειρότερα δεν υπάρχουν».

Η μεγαλύτερη μεταπολεμικά πολιτική εξαπάτηση που έστησαν στην πλάτη του ελληνικού λαού οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος με στόχο την εξουσία επιβεβαιώνεται δραματικά και από τη 1-1-2017, όποτε κάθε Ελληνας βλέπει και υφίσταται νέες αυξήσεις στην δύσκολη καθημερινότητά του, στον καφέ, στην μετακίνηση, στην οικιακή θέρμανση, στην τηλεφωνία, ακόμη και στην συνδρομητική τηλεόραση. Συγχρόνως ο πρωτοχρονιάτικος μποναμάς Τσίπρα περιλαμβάνει κατάργηση του ΕΚΑΣ, εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές στο 26,95%, κατάργηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, μείωση μισθών στα ειδικά μισθολόγια από τους γιατρούς του Ε.Σ.Υ. μέχρι τους αξιωματικούς, κατάργηση φοροαπαλλαγών και μείωση οικογενειακών επιδομάτων και επιδομάτων πρόνοιας.

Όλα αυτά τα μέτρα φοροεπιδρομής και περικοπής εισοδημάτων ψηφίστηκαν από την Κυβέρνηση στον Κρατικό Προϋπολογισμό 2017. Δεν έφταναν, όμως, μόνο αυτά στους κ. Τσίπρα και Τσακαλώτο.

Με την υπογραφή του κ. Τσακαλώτου και την πλήρη δέσμευση του κ. Τσίπρα, μέσα από τη γνωστή επιστολή μετάνοιας, υποτέλειας και παραδοχής, η Κυβέρνηση προαναγγέλλει την ενεργοποίηση του δημοσιονομικού «κόφτη» στις συντάξεις και τη λήψη πρόσθετων μέτρων, τουλάχιστον 700.000.000 ευρώ, για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, σε χθεσινή του συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιώς ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας.

Επίσης ο κ.Τασούλας εξήγησε ότι όλα αυτά που έρχονται επιπλέον όσων μέτρων ελήφθησαν και εφαρμόσθηκαν το 2015-2016, είναι το τίμημα μιας επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης της χώρας και μιας αστόχαστης διαπραγμάτευσης που αντί να συνεχίσει τα πράγματα από εκεί που τα άφησε η Κυβέρνηση Σαμαρά, στο κατώφλι δηλαδή της εξόδου από την κρίση, τα χειροτέρεψε δραματικά με αποτέλεσμα να έχουμε νέο αχρείαστο μνημόνιο, νέο χρέος και νέα μέτρα.

Ο κ.Τασούλας εκτίμησε πως ο κ.Τσίπρας θα προσπαθήσει να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία όσο αισθάνεται πως μπορεί να στέκεται πολιτικά διχάζοντας τον λαό και επιχειρώντας να παρουσιάσει το άσπρο -μαύρο κατά τη μοναδική του τακτική του ψεύδους και της παραπλάνησης. Όταν αισθανθεί πως όλα αυτά δεν έχουν πλέον ακροατήριο θα επιχειρήσει ηρωική έξοδο παριστάνοντας τον υπονομευθέντα, ενώ όλοι θα ξέρουν ότι είναι μόνο αποτυχημένος!

Μπροστά σε αυτό το χάλι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν εναλλακτική πολιτική. Κίνητρα για ενίσχυση της δημιουργικότητας, μείωση της φορολογίας, επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των επενδύσεων στη χώρα. Ετσι ώστε να δημιουργούνται κάθε χρόνο χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Οι εκλογές που τόσο φαίνεται να εξορκίζει ο κ.Τσίπρας θα δώσουν την λύση που χρειάζεται επιτέλους η χώρα. Μια νέα Κυβέρνηση της Ν.Δ. που θα εγγυάται την έξοδο από την κρίση και την ανόρθωση της χώρας».

 


 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...